Afvallen in Zevenaar? Kom naar Bent Sports!

Wil je graag afvallen in Zevenaar? Wij kunnen je helpen! Bent Sports is dé nummer 1 sportschool in Zevenaar. Onze sportschool en fitnesscentrum is ideaal voor groepslessen, individueel fitnessen en racketsporten. Wij kunnen je de beste begeleiding bieden met persoonlijke aandacht zodat je kunt afvallen in Zevenaar en Didam.

Gratis dagpas

Heb je moeite om de eerste stap richting de sportschool te zetten? Wij helpen je! Vraag de dagpas gratis aan en kom een dag ervaren hoe het is om te sporten in onze sportschool. We zijn gevestigd langs de A12, binnen 1 minuut na de afslag bereik je onze sportschool waardoor sporten ideaal te combineren is met je werk.

Afvallen in Zevenaar met een personal trainer

Als u in onze sportschool in Zevenaar wil afvallen en hier geen ervaring mee heeft is het verstandig om een personal trainer te nemen. Een personal trainer zorgt ervoor dat jij je doelen nog sneller zal bereiken. Een van onze personal trainers maakt een op maat gemaakt en persoonlijk advies, waardoor ze individueel met jou aan de slag kunnen.

Liever samen sporten dan alleen?

Wanneer je liever niet alleen sport maar in een groep, dan kun je kiezen voor een van onze groepslessen. Groepslessen zijn een goede manier om af te vallen, andere sporters motiveren je namelijk om net dat stapje extra te doen. We hebben een ruim en divers aanbod aan groepslessen, of je nu een beginner of een gevorderde bent er is voor iedereen wel een geschikte groepsles te vinden.

Neem contact met ons op

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen over op welke manier je door middel van sporten kunt afvallen in Zevenaar, dan kun je contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken op 0316-331782 of mail naar info@bentsports.nl. Wij hopen je snel te zien in onze sportschool en gaan graag met je aan de slag om je persoonlijke doelen te bereiken en te behouden!

Afvallen