Beste klant,

Fijn dat je de tijd neemt om deze update te lezen. We hopen dat het in deze bizarre tijd goed gaat met jou, je familie en vrienden. We hebben al vele vragen en vooral positieve reacties ontvangen, dank daarvoor!

Laatste informatie
Helaas hebben we dinsdagavond moeten horen dat de sluiting van onze club wordt verlengd t/m 19 mei. Waar wij als team je graag zouden willen helpen op de club is dat nu niet mogelijk en dat doet zeer. Wel kunnen we je gelukkig op verschillende manieren online in beweging houden.

Het is voor niemand te voorspellen hoe groot de echte schade gaat worden. De noodgedwongen sluiting heeft een grote financiële impact, onze uitgaven lopen gewoon door en deze kosten moeten we grotendeels zelf opvangen. Natuurlijk wordt er vanuit de overheid een pakket van regelingen aangeboden maar dat is lang niet genoeg om deze enorme financiële klap op te vangen.

Jouw abonnement bij ons
Je hebt op dit moment een lopend abonnement bij ons waar je geen gebruik van kan maken, buiten de online mogelijkheden die we je nu bieden. Wij begrijpen maar al te goed dat dit voor ook jou een vervelende situatie is.

Wil jij ons steunen in deze tijd?
De sluiting heeft een enorme impact op onze club en onze medewerkers, maar natuurlijk begrijpen we de genomen maatregel vanuit de overheid. Gezondheid gaat uiteraard boven alles. We hopen echter wel dat jij ons, juist in deze tijd wil steunen. Alleen op die manier kan ons team van medewerkers wanneer we weer open mogen je weer op de juiste wijze begeleiden!

We hebben de afgelopen dagen goed nagedacht over een passende compensatie voor jouw abonnement. Graag willen wij de keuze aan jou laten en hebben daarom drie opties uitgewerkt waaruit je kunt kiezen:

1. Volledige compensatie; je ontvangt de maanden april en mei terug in 12 maanden korting op je abonnement, óf je kiest voor bar tegoed of een upgrade naar eGym abonnement (tot einde 2020).
2. 50% – 50%; van de maanden april en mei ontvang je 50% retour in 12 maanden korting op je abonnement, óf je kiest voor bar tegoed of een upgrade naar eGym abonnement (tot einde 2020).
3. Ik steun Bent Sports 100%; we zijn je enorm dankbaar! Je krijgt daarvoor van ons een koffiekaart én een maand gratis sporten voor een vriend/vriendin cadeau.

Geef je je keuze door?
We vragen je om je keuze door te geven vóór 1 juni 2020. Je kunt dit onderaan deze pagina doorgeven. Wanneer je geen keuze doorgeeft gaan we ervan uit dat je ons 100% steunt en bieden we jou na de heropening het compensatiepakket van keuze 3 aan.

We zijn jou dankbaar, voor alle tijd die je al bij ons lid bent én voor de steun in deze ongelofelijke crisis. En wanneer we weer open mogen gaan we dit zeker samen met jou vieren!

Bedankt voor je begrip, blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

Sportieve groet,
Team Gezondheidscentrum Bent Sports

Geef je keuze door

Bedankt!