Wat is de eGym Cirkel?

De eGym-cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens zoals je zitpositie en trainingsgewicht worden automatisch bewaard op een chipbandje.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Welkom bij Bent Sports

Ben jij op zoek naar een sportschool waar jij je gegarandeerd thuis zal voelen, je de beste begeleiding en aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Bent Sport in Zevenaar dé sportschool voor jou! Profiteer bij je lidmaatschap direct van voordelen zoals:

  • Meer dan 50 groepslessen per week
  • 7 dagen per week onbeperkt sporten
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • eGym cirkel en FunXtion zone

Niet uitstellen, gewoon doen!

Schrijf je nu in

Maak gratis en vrijblijvend kennis met de club tijdens je eerste bezoek!

Train 2x 30 minuten

Kort en intensief trainen zorgt voor een langere verbranding, dat geldt ook voor de eGym cirkel! Daarom is twee keer per week 30 minuten trainen genoeg om resultaten te behalen!

Persoonlijke instructies

Tijdens het trainen ontvang je persoonlijke instructies over hoe je nog effectiever kan trainen en meer resultaat haalt. Alle gegevens zijn ook beschikbaar in je app. De machine houdt je voortgang bij en stelt zichzelf de volgende keer wederom automatisch in.

Haal alles uit
je lidmaatchap!

Je kunt volledig gebruik maken van alle faciliteiten bij Bent Sports, naast eGym ook aan de slag in de fitnesszaal, keueze uit 50+ groepslessen, de FunXtion zone en ook gebruik maken van de zonnebank!

Beperkt aantal plekken beschikbaar!

Wacht niet te lang met inschrijven, deze aanbieding is alleen geldig
voor de eerste 80 aanmeldingen, er zijn nu nog maar een beperkt aantal plekken.

dagen
uur
minuten
seconden

Wat onze klanten vinden

Bij Bent Sports hebben we veel tevreden klanten en krijgen een gemiddelde beoordeling van een 8,5! Hieronder onze ambassadeurs, want wij kunnen je wel proberen te overtuigen, maar dat kunnen zij veel beter!

Ik was één van de eerste leden die eGym mocht proberen en ik was direct overtuigd! Ik ben niet echt een sporter, dus een uur op de loopband is niks voor mij, maar een half uurtje knallen zeker wel!

Senna Huijer

Lid sinds 17 oktober 2018

Ik heb een vrij drukke baan en gezinsleven, daardoor weinig tijd om te sporten maar wil wel graag fit blijven. EGym is voor mij echt een uitkomst! Twee keer per week even een half uurtje voordat ik ga werken en het zit er weer op!

Frans Jansen

Lid sinds 23 mei 2010

Toen de eGym cirkel bij Bent Sports werd geïntroduceerd was ik wat sceptisch, maar door de duidelijke instructies en tussentijdse krachtmetingen blijft het trainen leuk, effectief en ik zie duidelijk resultaat!

Maria van Oerigem

Lid sinds 3 april 2002