Fitness volg je bij Bent Sports

Met fitness kun je jouw doelen behalen. Met de persoonlijke begeleiding die je bij Bent Sports krijgt van onze instructeurs, ga je efficiënt te werk. Conditieverbetering, vetverbranding en afslanken of groei en versterking van de spiermassa: al jouw doelen behaal je bij ons. Voordat we daarmee aan de slag gaan, krijg je een algehele bodycheck. Zo krijgen de instructeurs een goed beeld van jouw fitheid en startpunt. Vanuit daar kunnen ze je gericht begeleiden naar het behalen van jouw doel.

Fitness bij Bent Sports

Als lid bij Bent Sports heb je vele voordelen, waaronder gratis trainingsschema’s om jouw doelen op het gebied van fitness, of andere sporten te behalen. Wij staan voor goede begeleiding en willen ervoor zorgen dat je dichter bij jouw doelen komt. Elke dag staan we voor je klaar om uitgebreid je doelen te bespreken en een persoonlijk trainingsschema op te stellen. Daarnaast lopen wij het schema ook nog helemaal met je door, om te kijken of de vorm goed is en of er misschien nog wat aangepast moet worden. Verder weten we dat elke 6-8 weken een nieuw schema nodig is, dus kan je zo vaak terug komen bij ons als nodig.

Veel mogelijk

Onze sportschool biedt naast fitness nog veel andere mogelijkheden tot in- en ontspanning. Zo kun je kiezen voor personal training, yoga, eGym, diverse racketsporten en zwemmen. Bij Bent Sports behaal je al je doelstellingen, wat die ook zijn! Met persoonlijke trainingsschema’s zorgen we daarvoor. En met mogelijkheden tot ontspanning kun je ook even relaxen na een zware work-out. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze infraroodsauna en zonnebank. We hebben een groot aantal in- en outdoor tennis- en squashbanen, padelbanen een Body & Mind studio en de nieuwste fitnessapparatuur.

Kom gratis sporten

Kom een gratis dag sporten in onze sportschool met een gratis dagpas. Op deze manier kun je laagdrempelig en vrijblijvend kennismaken met bijvoorbeeld fitness, de mogelijkheden en sfeer in onze sportschool. We kunnen vast verklappen: de mogelijkheden zijn eindeloos en de sfeer is altijd sportief. Als je er nog niet zeker van bent welke sport het beste bij jou past: ook daar hebben we een oplossing voor. Doe de gratis lidmaatschapstest en ontdek welk soort lidmaatschap en welke sport het beste bij jou past.

Wil je graag meer weten over onze sportschool, onze lessen of de mogelijkheden? Of wil je graag gewoon een keer langskomen om kennis te maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag bij het bereiken van jouw doelen.