Fitness in de buurt? Kom naar Bent Sports

Fitness in de buurt gezocht? Kom naar Bent Sports. Behaal jouw doelen. Word fit, voel je fit en blijf fit. We bieden groepslessen, personal training en fitness om jou maximale ondersteuning te geven. Een plek waar jij je thuisvoelt, je de beste begeleiding en persoonlijk aandacht krijgt en jij je doelen haalt? Dan is Bent Sports in Zevenaar dé sportschool voor jou.

Fitness in de buurt

Voor fitness in de buurt waar jij je doelen haalt is sportschool en fitnesscentrum Bent Sports in Zevenaar dé plek. Bij Bent Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die je nodig hebt om je doelen te behalen. Kom bij Bent Sports de sport beoefenen van jouw keuze en word, voel en blijf fit. Vraag direct een gratis dagpas aan en ervaar het zelf.

Sporten combineren met school, studie of werk? Ook dat kan bij ons. Bent Sports heeft altijd fitness in de buurt voor jou. We zijn gevestigd langs de A12. In minder dan één minuut na de afslag bereik je onze sportschool. Neem een verfrissende douche, relax in de sauna of onder de zonnebank en ga opgeladen weer naar huis.

Racketsport en zwemmen

Bij Bent Sports hebben we niet alleen fitness in de buurt voor je, maar ook onder andere de mogelijkheid tot het uitoefenen van racketsport of zwemmen. We hebben diverse banen waardoor je het hele jaar door kunt blijven tennissen. We hebben namelijk vijf plexipave binnenbanen en negen buitenbanen waarvan vier gravel- en 5 kunstgrasbanen. Voor de beginnende tennisser bieden we TennisVision lessen aan. Zo kan ook een beginner  tot optimale prestaties komen. Daarnaast organiseren we ieder jaar diverse competities, zoals de senioren-, dames-, Brant- en wintercompetitie. Voor mensen die interesse hebben in het regelmatig(er) spelen van toernooien zijn er verschillende mogelijkheden.

Ook kun je bij Bent Sports zwemmen bij Ataro Lentebad in Zevenaar op vertoon van je clubpas. Met je clubpas heb je toegang tot het zwembad en zwem je gratis tijdens de uren recreatief zwemmen en banen zwemmen. Bekijk de openingstijden van het Ataro Lentebad.

Start vandaag nog

Meer weten over Bent Sports en de mogelijkheden voor fitness in de buurt? Of wil je liever vandaag dan morgen al komen sporten in Didam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@bentsports.nl of te bellen naar 0316 331 782, doe de lidmaatschapstest of vraag direct een gratis dagpas aan.