Fitness in Duiven? Kom sporten bij Bent Sports en behaal jouw doelen

Wil jij fitness komen doen in Duiven? Kom dan naar Bent Sports in Zevenaar. We zijn niet zomaar een doorsnee sportschool, want we hebben een uniek aanbod sporten voor inspanning én mogelijkheden tot ontspanning na jouw intensieve fitness of andere workout. Volg bijvoorbeeld eens een groepsles, stel jouw persoonlijke trainingsschema samen, maak een duik in het zwembad en lounge vervolgens onder de zonnebank of in de sauna. 

Fitness in Duiven

Als je graag fitness wil doen in Duiven, dan ben je bij Bent Sports aan het juiste adres. Hoewel we ons op een kwartiertje rijden van Duiven bevinden, vind je bij ons alles wat je zoekt in een sportschool. bij Bent Sports kun je standaard gebruik maken van de allernieuwste apparatuur. Volg bijvoorbeeld eens Funxtion, hierbij maak je gebruik van kettlebells, powerbags, snelheidsdrills en bokstechnieken. Met dit programma werk je aan kracht, conditie en uithoudingsvermogen. Daarnaast hebben we eGym: uniek in deze omgeving! Met eGym heb je de mogelijkheid tot het doen van een volledige workout in slechts een halfuurtje. Ideaal om eens af te wisselen met je gewone fitness routine.

Fitness is voor iedereen: medische fitness

Ook als je graag fitness wil komen volgen vlakbij Duiven bij ons, maar je hebt een blessure of medische aandoening, ook dan kun je terecht. Onze speciaal opgeleide medisch fitnessinstructeurs bieden verschillende sportprogramma’s. Ze helpen je bij het bepalen en behalen van je doelen, het maken van een persoonlijk trainingsschema en hoe je zelfstandig correct kunt trainen. Zo kun je op een verantwoorde manier sporten en forceer je geen spieren, pezen of andere blessures.

Fitness is voor iedereen: bedrijfsfitness

Als je druk, druk, druk bent, is het nog steeds belangrijk om voldoende te bewegen. Daarom kunnen jij en je werknemers voor een gereduceerd tarief fitness komen doen vlakbij Duiven bij Bent Sports. Fitte werknemers zijn energieker, effectiever en gemotiveerder. Daarnaast is samen fitnessen goed voor de teambuilding binnen het bedrijf. Kom eens een keer vrijblijvend een dag proberen met onze gratis dagpas.

Liever samen of alleen sporten?

Fitness vlakbij Duiven bij Bent Sports kun je doen op veel verschillende manieren. Wilt u bijvoorbeeld liever alleen of juist samen sporten? In een groep fitnessen werkt vaak stimulerend en het is ook nog eens erg gezellig. Als je komt fitnessen vlakbij Duiven bij Bent Sports hebben we verschillende (fitness) groepslessen voor beginner, gevorderd, jong en oud. Zo kun je deelnemen aan onze yogalessen, gaan voor een bootcamp in de buitenlucht of een les spinning volgen.

Gratis fitness vlakbij Duiven voor een dag

Wil je eerst een keer vrijblijvend sfeer komen proeven en kennismaken met onze mogelijkheden op het gebied van inspanning en ontspanning? Maak dan nu gebruik van onze gratis dagpas. Dan kun je, ongeacht doel, leeftijd of conditie, komen ervaren hoe het is om fitness te doen vlakbij Duiven bij Bent Sports. Meld je aan en we nemen contact met je op voor een persoonlijke, vrijblijvende kennismaking.