Fitness in Zevenaar? Kom naar Bent Sports!

Bent Sports is gevestigd in Zevenaar. Onze sportschool is niet ‘gewoon’ een sportschool. Wij bieden veel meer dan dat. Kom voor gezelligheid, motivatie en persoonlijke begeleiding bij ons sporten. In groepsverband sporten kan natuurlijk ook. Lees verder voor de voordelen van fitness in Zevenaar bij Bent Sports.

Fitness in Zevenaar

Bent Sports biedt fitness in Zevenaar aan. We hebben de allernieuwste apparatuur en je kunt bij ons Funxtion doen. Deze ervaring wil je absoluut een keer meemaken. Maak gebruik van kettlebells, powerbags, snelheid drills en boksen. Met dit programma werk je aan kracht, conditie en uithoudingsvermogen. Daarnaast is unieke fitness in Zevenaar onze eGym waarmee je in 30 minuten een complete workout kunt doen!

Medische fitness bij blessures

Wanneer je een blessure of medische aandoening hebt, kan sporten lastig zijn. Onze speciaal opgeleide medisch fitness instructeurs bieden verschillende beweegprogramma’s aan. Zij helpen je bij het bepalen van je doelen, het maken van een persoonlijk schema en het zelfstandig leren trainen. Zo kun je toch fitness in Zevenaar volgen, maar forceer je geen spieren, pezen of andere blessures. 

Bedrijfsfitness voor je medewerkers

Ook als je graag wil dat je werknemers fit blijven is fitness in Zevenaar bij Bent Sports wat voor jou. Fitte werknemers zijn energieker en werken effectiever. Kom samen met jouw medewerkers tegen een gereduceerd tarief fitnessen bij Bent Sports in Zevenaar. Dat is ook nog eens goed voor de teambuilding binnen je bedrijf.  

Fitness in groepsverband

Bij Bent Sports kun je er ook voor kiezen om groepslessen te volgen. In een groep sporten werkt stimulerend en is ook nog eens heel gezellig. We bieden verschillende groepslessen op het gebied van fitness aan voor verschillende doelgroepen. Zo kun je meedoen aan onze yoga lessen, gaan voor een bootcamp in de buitenlucht of spinnen. Er is voor ieder wat wils.

Volg een dag gratis fitness in Zevenaar

Maak nu gebruik van onze gratis dagpas en ervaar zelf onze mogelijkheden voor fitness. Het maakt niet uit wat je doel, leeftijd of conditie is. Bij Bent Sports is iedereen welkom en maken we voor iedereen een passend trainingsprogramma. Meld je aan en we nemen contact met je op voor een persoonlijke, vrijblijvende kennismaking.