Met de persoonlijke begeleiding van de instructeurs van Bent Sports behaal jij efficiënt jouw doel. Dat kan zijn conditieverbetering, vetverbranding en afslanken of groei en versterking van de spiermassa. Voordat je begint krijg je een algehele bodycheck, de instructeurs krijgen zo een goed beeld van jouw fitheid en jouw startpunt.

Als Bent Sports lid heb je vele voordelen, waaronder GRATIS trainingsschema’s. Wij staan voor goede begeleiding en willen ervoor zorgen dat je dichter bij jouw doelen komt. Elke dag staan we voor je klaar om uitgebreid je doelen te bespreken en een mooi persoonlijk trainingsschema op te stellen. Daarnaast lopen wij het schema ook nog helemaal met je door, om te kijken of je vorm goed is en of er misschien nog wat aangepast moet worden. Verder weten we dat elke 6-8 weken een nieuw schema nodig is, dus kan je zo vaak terug komen bij ons als dat nodig is!

Vraag nu jouw gratis dagpas aan!

Sportschool en fitnesscentrum Bent Sports in Zevenaar is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, en racketsporten. Bij Bent Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.