Fit & Vitaal in slechts 30 minuten!

Op zoek naar een manier om fitter & Vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden en ondertussen wel met plezier bewegen? Maar kennis met de eGym-cirkel, uniek in Zevenaar!

Wat is de eGym-cirkel?

De eGym-cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens zoals je zitpositie en trainingsgewicht worden automatisch bewaard op een chipbandje. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

Waarom trainen op de eGym-cirkel?

  • Eenvoudig en veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en je persoonlijke chipbandje;
  • Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week;
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
  • Altijd en overal inzage in je trainingsresultaat;
  • Fit & Vitaal in 30 minuten!

Vraag nu jouw gratis dagpas aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sportschool en fitnesscentrum Bent Sports in Zevenaar is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, en racketsporten. Bij Bent Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.