Kom je kennismaken?

Je hebt de 1e stap al gezet, top! Graag nodigen wij je uit om Bent Sports echt te komen ervaren. Op die manier kom je erachter of Bent Sports bij jou past en wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Zet hier je volgende stap, vul het formulier hiernaast in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Stel niet uit!

Velen gingen je voor, enkele recensies:

Ans
Lid sinds 1 augustus 2019
“Ik dacht dat er geen gram afging! Maar dankzij de persoonlijke en goede begeleiding van de instructeurs gaat het nu toch de goede kant op en ben ik al 20 kilo kwijt!”
Rick
Lid sinds 1 mei 2023
Rick is sinds mei gestart met de gecombineerde leefstijlinterventie vanuit X-Fittt bij Bent Sports Zevenaar. Na jaren van overgewicht en ernstige rugklachten moest er iets gebeuren. Door de combinatie van XFitt en E-Gym bij Bent Sports in Zevenaar is er al 10 kg af, daarmee ben ik al op de helft van de doelstelling! Vooral de begeleiding van Jeanine maar ook de voedingsapp geven duidelijke inzichten op het voedingspatroon. Ook merk ik dat ik op de dag minder aan eten denk, veel minder rugklachten heb en mij energieker voel. Het blijft natuurlijk een lange termijn traject, maar in deze korte periode zijn er al mooie resultaten behaald.
Virginia
Lid sinds 25 februari 2022
“Bent Sports biedt vele sportmogelijkheden met deskundige begeleiding. Tevens kun je voor sportgerelateerde zaken terecht. Ook is de fysiotherapiepraktijk de Romei er gevestigd en biedt Sportmassagepraktijk Santé d’Or diverse behandelingen aan. Alles laagdrempelig en op 1 locatie. Werken aan je gezondheid gaat zo vanzelf!”

Een kleine impressie van onze club

Sportschool en fitnesscentrum Bent Sports in Zevenaar is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, en racketsporten. Bij Bent Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.