Kom je kennismaken?

Je hebt de 1e stap al gezet, top! Graag nodigen wij je uit om Bent Sports echt te komen ervaren. Op die manier kom je erachter of Bent Sports bij jou past en wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Zet hier je volgende stap, vul het formulier hiernaast in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Stel niet uit!

Velen gingen je voor, enkele recensies:

Virginia
Lid sinds 25 februari 2022
“Bent Sports biedt vele sportmogelijkheden met deskundige begeleiding. Tevens kun je voor sportgerelateerde zaken terecht. Ook is de fysiotherapiepraktijk de Romei er gevestigd en biedt Sportmassagepraktijk Santé d’Or diverse behandelingen aan. Alles laagdrempelig en op 1 locatie. Werken aan je gezondheid gaat zo vanzelf!”
Mona
Lid sinds 1 september 2018
“Ik zou niet meer zonder sport kunnen! Vanaf het moment dat ik binnenkwam bij Bent was ik blij verrast over de goede sfeer en het vriendelijke personeel en de mensen die daar aan het sporten zijn.”
Ans
Lid sinds 1 augustus 2019
“Ik dacht dat er geen gram afging! Maar dankzij de persoonlijke en goede begeleiding van de instructeurs gaat het nu toch de goede kant op en ben ik al 20 kilo kwijt!”

Een kleine impressie van onze club

Sportschool en fitnesscentrum Bent Sports in Zevenaar is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, en racketsporten. Bij Bent Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.