fbpx

Ervaar Bent Sports nu gratis met de Dagpas

Bent Sports in Zevenaar helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een gratis dagpas*. Zodat je zelf ervaart dat bewegen bij Bent Sports bij jou past.

Persoonlijke begeleiding en aandacht
Bij Bent Sports ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen.

Ans, 55 jaar: “Ik dacht dat er geen gram afging! Maar dankzij de persoonlijke en goede begeleiding van de instructeurs gaat het nu toch de goede kant op en ben ik al 20 kilo kwijt!”

Mona, 42 jaar: “Ik zou niet meer zonder sport kunnen! Vanaf het moment dat ik binnenkwam bij Bent was ik blij verrast over de goede sfeer en het vriendelijke personeel en de mensen die daar aan het sporten zijn.”

 

*Let op: de gratis dagpas is exclusief voor fitness en groepslessen. Tennis en squash zijn hiervan uitgesloten. Om gebruik te kunnen maken van de gratis dagpas dien je het formulier op de website in te vullen.

Stel niet uit, start met de Gratis dagpas

Zet die eerste stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Sportschool en fitnesscentrum Bent Sports in Zevenaar is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, en racketsporten. Bij Bent Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.