Gratis sportschool

Een gratis sportschool: klinkt dat als muziek in de oren? Dat komt goed uit! Bij Bent Sports in Zevenaar kun je nu gebruik maken van de gratis dagpas. Met deze pas nodigen we je uit om gebruik te komen maken van onze faciliteiten. 

Gratis sporten

Gratis sporten kan op verschillende manieren. Ga lekker buiten een rondje hardlopen of neem een frisse duik in een meertje. Op die manier kun je je conditie op peil houden zonder ook maar iets te hoeven betalen. Echter, sporten in een sportschool geeft natuurlijk een beter resultaat! Wij begeleiden je met het opstellen van een trainingsschema om zo de beste resultaten te kunnen behalen. Sporten bij Bent Sports is ook nog eens hartstikke voordelig.

Gratis sportschool

Sportscholen zijn vaak duur. Abonnementen voor flinke prijzen en vaak ook nog bijkomende kosten rondom faciliteiten en de verhuur van materialen. Bij Bent Sports geldt dit echter niet! Voor een vast bedrag per maand kun je bij ons gebruik maken van al onze faciliteiten. Wij beschikken daarbij ook nog eens over de beste personal coaches die jou helpen je doelen te behalen. Bij Bent Sports ben je dus gegarandeerd het voordeligste uit! 

Personal trainers

Samen met je personal trainer stel je een doel op. Denk hierbij aan het verbeteren van je conditie of flexibiliteit. Vervolgens wordt er een schema opgesteld dat haalbaar is voor jou. Een schema waaraan je je kunt houden is leuker om te volgen. We evalueren dan ook vaak om de motivatie erin te houden. 

Gratis sporten bij Bent Sports

Ben je benieuwd of sporten bij onze sportschool iets voor jou is? Met onze gratis dagpas kun je ontdekken of sporten in een sportschool bij jou past. De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos: zwemmen, squashen, spinning, Zumba, karate, fitness en dat allemaal onder één dak. In onze sportschool is iedereen welkom: jong, oud, ervaren of beginner, dat maakt voor ons allemaal niet uit. Er hangt een sociale, positieve en motiverende sfeer in de sportschool. Hierdoor kom je met plezier lekker sporten.  

Gratis lidmaatschapstest

Wanneer je een dagje gratis heb mee gesport bij Bent Sports heb je kennis gemaakt met de verschillende opties binnen ons aanbod. Het kan lastig zijn om te kiezen welke sport er het beste bij jou past. Doe daarom onze lidmaatschapstest. Deze gratis test geeft inzicht in welke sport het beste bij jou past en welk lidmaatschap je vervolgens bij ons kunt afsluiten. 

Enthousiast geworden over ons aanbod? Kom naar onze gratis sportschool en profiteer van onze mogelijkheden. Maak gebruik van onze geavanceerde apparaten, volg onze groepslessen of schakel een personal coach in. Dankzij onze ruime openingstijden kunt u vaak bij ons terecht en is er dus altijd wel een geschikt moment beschikbaar in uw agenda om even te komen sporten.