Barre

Mooi betekent niet zwak. Balletdansers zijn de sterkste atleten ter wereld, hun gratie en elegantie worden gevormd door een gefocuste en gecontroleerde training.

Les Mills Barre is een moderne versie van een klassieke balletles; een workout van 30 minuten ontwikkeld om de houdingsspieren te shapen, corekracht op te bouwen en even te ontsnappen uit de hecktiek van alledag. Als je op zoek bent naar een andere manier van trainen of een nieuwe manier van zelfexpressie, zul je Les Mills Barre geweldig vinden. It may look beautiful, but don’t underestimate the burn.

VOORDELEN 
Vorm en versterk je lichaam met een elegante workout die de benen, bilspieren en corespieren aanpakt. Feel a beautiful burn and a sense of grace as you escape the everyday.

Balletdansers zijn de sterkste atleten ter wereld. Les Mills Barre combineert een cardio piek met intensieve, high rep oefeningen die je spieren versterken en isoleren.

Les Mills Barre is een op ballet geïnspireerde training die je hele lichaam versterkt en vormt.

Deze les is op de volgende tijden:

Les Van Tot Ruimte Instructeur

Vraag nu jouw gratis dagpas aan!

Het behalen van resultaten is vaak de belangrijkste reden om lid te worden van een fitnessclub. Of het nu om gewichtsverlies, strakker worden of kracht en conditie gaat. Als je alleen sport is de verleiding groot om te stoppen als het zwaar wordt. De oplossing is GROEPSFITNESS! Bewegen moet leuk zijn, geen verplichting. Sporten in een groep geeft je de energie en het zelfvertrouwen om het beste in jezelf naar boven te halen. Je krijgt energie door te bewegen met anderen en je motiveert elkaar om net dat beetje extra te geven.