Les Mills Grit Strength

GRIT Strength is een intensieve 30 minuten durende team training waarbij je de grote spiergroepen behoorlijk aanpakt met gebruik van een barbell, gewichten en een step. Door middel van overwegend krachtoefeningen wordt een High Intensity Interval Training bereikt en wordt kracht opgebouwd.

VOORDELEN

  • Je boekt snel resultaten
  • Je krijgt een gespierd en atletisch lichaam
  • Je metabolisme maakt overuren, je verbrandt uren na de workout nog extra calorieën
  • Je hoeft geen uren te trainen om resultaat te boeken, 30 minuten is alles wat je nodig hebt
  • Train samen met een gemotiveerd team op je eigen tempo

Grit Strength werkt!

Er is geen twijfel over mogelijk. Het is wetenschappelijk bewezen dat LES MILLS GRIT werkt. Het HIIT trainingseffect betekent dat je nog uren na de workout calorieën verbrandt, je je conditie verbetert, meer spiervezels gebruikt, meer spierweefsel krijgt en vet verbrandt.

Deze les is op de volgende tijden:

Dag Van Tot Opmerkingen Details
Woensdag 18:45 19:15 Studio 1 Matthijs
Zaterdag 09:45 10:15 Studio 1 Matthijs

Vraag nu jouw gratis dagpas aan!

Het behalen van resultaten is vaak de belangrijkste reden om lid te worden van een fitnessclub. Of het nu om gewichtsverlies, strakker worden of kracht en conditie gaat. Als je alleen sport is de verleiding groot om te stoppen als het zwaar wordt. De oplossing is GROEPSFITNESS! Bewegen moet leuk zijn, geen verplichting. Sporten in een groep geeft je de energie en het zelfvertrouwen om het beste in jezelf naar boven te halen. Je krijgt energie door te bewegen met anderen en je motiveert elkaar om net dat beetje extra te geven.