Les Mills Tone

Les Mills Tone combineert blokken van kracht-, cardio- en coretraining tot een complete en effectieve workout. Een Les Mills Tone training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen. De multi-piek workout helpt bij het verbranden van calorieën en het opbouwen van conditie en kracht, maar je verbetert ook je energieniveau, flexibiliteit, balans, behendigheid en coresterkte. De instructeur geeft diverse opties zodat je de intensiteit van de workout zelf kan bepalen.

Voordelen

Met Les Mills Tone verbrand je veel calorieën, bouw je conditie en kracht op en verhoog je je energieniveau, flexibiliteit, balans, lenigheid en corekracht.

Wil je gezonder, gelukkiger, fitter, sneller en sterker worden? Les Mills Tone zorgt ervoor!

Deze les is op de volgende tijden:

Les Van Tot Ruimte Instructeur

Vraag nu jouw gratis dagpas aan!

Het behalen van resultaten is vaak de belangrijkste reden om lid te worden van een fitnessclub. Of het nu om gewichtsverlies, strakker worden of kracht en conditie gaat. Als je alleen sport is de verleiding groot om te stoppen als het zwaar wordt. De oplossing is GROEPSFITNESS! Bewegen moet leuk zijn, geen verplichting. Sporten in een groep geeft je de energie en het zelfvertrouwen om het beste in jezelf naar boven te halen. Je krijgt energie door te bewegen met anderen en je motiveert elkaar om net dat beetje extra te geven.