Volwassen survivalrun beginners

Deze trainingen zijn bedoeld voor volwassenen en jeugd vanaf 15 jaar die nog geen of weinig ervaring hebben met touwklimtechnieken. Tijdens de trainingen wordt er veel gefocust op klimtechnieken en het verbeteren van motorische basisvaardigheden (uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, techniek en coördinatie). Echter ligt de intensiteit lager dan bij de gewone survivalrun trainingen, zodat het lichaam op een rustigere intensiteit kan wennen aan de arbeid die gevraagd wordt tijdens de trainingen.

Tevens is deze trainingsgroep zeer geschikt voor obstaclerunners. Zij kunnen hun vaardigheden verbeteren om zo mee te doen met de OCR series of andere obstacleruns/mudruns die in europa geörganiseerd worden. Bent u een obstaclerunner die meer uitdaging zoekt? Dan hebben wij de Survivalrun voor gevorderden trainingen die misschien beter aansluiten op uw fysieke sportprestaties.

Volwassen survivalrun gevorderd

Deze trainingen zijn bedoeld voor volwassenen en jeugd vanaf 15 jaar die alle touwklimtechnieken kunnen uitvoeren en voldoende kracht hebben om de trainingen vol te houden op deze intensiteit. Dit tweede is niet direct meetbaar, maar onder leiding van een deskundige trainer krijgt u advies of deze groep geschikt is voor u of niet.

De intensiteit van de trainingen ligt een stuk hoger dan bij de Survivalrun voor beginners. Er wordt meer gevraagd van de techniek en conditionele factoren.

Lesrooster volwassenen

Deze les is op de volgende tijden:

Dag Van Tot Opmerkingen Details
Dinsdag 19:30 21:00 Terrein Primates Didam Basisgroep - Joey
Donderdag 19:30 21:00 Terrein Primates Didam Gevorderd & basisgroep - Joey
Zaterdag 10:00 11:45 Terrein Primates Didam Gevorderd & basisgroep - Joey
Zondag 10:00 11:00 Terrein Primates Didam Vrij trainen - Joey

Lesrooster jeugd

Deze les is op de volgende tijden:

Dag Van Tot Opmerkingen Details
Zaterdag 09:00 10:00 Outdoor Basis - Primates Outdoor & Survivalrun
Zaterdag 09:00 10:00 Outdoor Gevorderden - Primates Outdoor & Survivalrun

Vraag nu jouw gratis dagpas aan!