Start deze maand met het FATBURN programma

Kan jij een extra zetje gebruiken?

Het concept afvallen is feitelijk eenvoudig: beperk het aantal calorieën en beweeg wat meer, dan gaat het vanzelf. Maar helaas is het voor meer dan 50% van de Nederlanders* niet zo eenvoudig. Want hoe weet je wat je wel en niet kan eten? ‘Mag ik dan nooit meer een patatje?’ en ‘hoe houd ik die kilo’s eraf?’ zijn vragen die we erg vaak horen.

Het antwoord op die vragen verschilt per persoon, daarom hebben we ons FATBURN programma ontwikkeld. Dit programma staat volledig in het teken van verantwoord en blijvend afvallen. Onder begeleiding van ervaren en professionele coaches ga je aan de slag met alles rondom bewegen, voeding en fitness.

* Bron: volksgezondheidenzorg.info

HET GROEPSVERBAND: LEUK EN MOTIVEREND!

Je start met een uitgebreide intake, hier meten we o.a. je vet- en vochtpercentage, spiermassa en -verdeling, gewicht en overleggen een realistisch streefgewicht om naar toe te werken. Vervolgens gaan we aan de slag in de sportschool, hier maak je kennis met fitness en train je wekelijks 3x in een gezamenlijke groepstraining.

Tijdens het programma zit je in een groep van ongeveer 10 tot 12 anderen, hier train je mee tijdens de groepstrainingen en kan je ervaringen uitwisselen. Daarnaast organiseren wij een voedingslezing. Ook bestaat de mogelijkheid om tijdens de speciale inlooptijden onze personal trainer en fysiotherapeuten om advies te vragen.

In 12 weken bewust
en verantwoord afvallen

Voeding, bewegen & inzicht

Het FATBURN programma helpt je in 12 weken inzicht te krijgen in je eet- en beweeggewoonten en leert je deze te doorbreken. Door een actieve levensstijl aan te leren werkt dit programma ook na 12 weken door in je dagelijkse routine. En dankzij het BenFit voedingsprogramma heb je een variëteit aan nieuwe recepten die lekker zijn én je helpen om verder af te vallen!

Het programma bestaat grofweg uit drie delen: voeding, bewegen en inzicht. Tijdens het hele programma wordt je begeleidt door onze ervaren coaches die je stimuleren en bijsturen tijdens de trainingen en meetmomenten.

Verantwoord en effectief afvallen

Minstens zo belangrijk als het sporten zelf is het vasthouden van je actievere levensstijl. Daarbij is het zaak om een actieve en gezonde levensstijl aan te houden, maar je moet natuurlijk af en toe ook even genieten. Tijdens het programma leren we hoe je hier een goede balans in vindt.

Elke week een evaluatie- en meetmoment

Tijdens het programma wordt je elke week gemeten en evalueren we je voortgang aan de hand van de vooraf opgestelde doelen. Dit meetmoment kan je zien als een zogenaamde ‘stok achter de deur’ om te zorgen dat je het meeste uit het programma haalt en bewust bent van de keuzes die je maakt omtrent voeding en training.

Inclusief uitgebreide voedingsbegeleiding

Het FATBURN programma is speciaal ontwikkeld om gezond in vorm te blijven. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Het FATBURN programma beschrijft elk van de drie pijlers: eet, beweeg en relax op een toegankelijke manier waarmee het eenvoudiger is vol te houden dan een normaal dieet.

Beperkt aantal plekken beschikbaar!

Omdat we werken met kleine groepen is het belangrijk dat je je snel aanmeldt. We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar. We nemen na je aanmelding direct contact met je op zodat we eventuele vragen kunnen beantwoorden en een intake kunnen plannen!

dagen
uur
minuten
seconden

De resultaten van vorig jaar

Het FATBURN programma is één van onze meest succesvolle programma’s. Deelnemers waarderen het programma zelf met een 9,5! Vanwege het reeds geboekte success herhalen we dit programma ook dit jaar weer. Lees hieronder enkele resultaten van onze deelnemers van vorig jaar!

Door mijn rugblessure waar ik al jaren mee kampte durfde ik het eigenlijk niet aan om te gaan fitnessen. In overleg met mijn fysiotherapeut ben ik toch begonnen bij Ketelaar Sport in het FATBURN programma. Tijdens de persoonlijke en intensieve begeleiding werd er rekening gehouden met mijn rug, nu 9 kilo afgevallen én ik heb veel minder last van mijn blessure! Top!

Remi van Boven

Totaal 8 kg afgevallen

De laatste jaren schommelde mijn gewicht nogal. Sinds ik meedoe met het FATBURN programma voel ik me gemotiveerder dan ooit. Toen ik zelfstandig sportte vond ik nog wel eens een reden om niet naar de sportschool te gaan. FATBURN geeft mij net dat extra zetje dat ik nodig heb om vol te houden!

Ron Hollander

Totaal 7,5 kg kwijt!

Het programma overzicht

Het FATBURN programma bestaat uit het volgende:

  • 12 Weken onbeperkt sporten
  • Voedingsbegeleiding en een voedingslezing
  • Persoonlijke coach
  • Wekelijks weeg/meetmoment en coachgesprek
  • Drie exclusieve ‘FATBURN’ lessen per week en een gratis wheyshake na afloop
  • Maandelijks een fitheidstest om je voortuitgang te zien
  • Goodiebag bij start
  • Géén inschrijfkosten t.w.v. € 25,- !

Let op: de speciale ‘FATBURN’ lessen zijn hoog intensieve lessen om het ‘vet te burnen’. Een basisconditie is dus wel belangrijk!

Wat kost het programma?

Als je je aanmeldt bellen we je om eventuele vragen te beantwoorden en wat extra gegevens te noteren. Daarnaast nodigen we je dan uit om kennis te komen maken met de club en de medische intake met één van de coaches.

Het programma duurt 12 weken vanaf het moment dat je de medische intake hebt gedaan, instromen kan op elk moment!

Het programma kost € 75,- per maand, nu tijdelijk zonder de inschrijfkosten t.w.v. € 25,- Daarna wordt deze automatisch omgezet in een regulier lidmaatschap. Dit lidmaatschap is aan te passen naar jouw behoeften in begeleiding en of je door wil gaan met het BenFit programma.