Schrijf je nu samen in en sport 2 maanden met 50% korting

Samen sta je sterk!

Trek je aan elkaar op, of help elkaar met optrekken. Iedereen heeft wel een beetje competitiedrang. Door samen te sporten haal je het beste in elkaar naar boven. Als de één toch nog dat sprintje trekt wil jij minstens net zo hard, of juist harder… Zie je dat je sportmaatje het moeilijk heeft met een oefening dan kan die ene motiverende kreet wonderen doen. Zo sleep je elkaar door de training heen.

Maar behalve dat samen sporten je motiveert is het natuurlijk ook gewoon leuk om met je famillie of vrienden doelen te bepalen en te behalen!

Sportmaatjes werken motiverend!

Omdat samen sporten motiveert kun je bij ons 2 maanden samen op één abonnement sporten bij Bent Sports. Of je nu met je vriend, vriendin, collega, kennis of familielid wil sporten, het kan allemaal. Dus zoek jouw sportmaatje en profiteer van deze tijdelijk aanbieding zodat je samen fit 2020 in kan gaan.

De aanbieding geldt voor alle abonnementen. Laat je gegevens achter en wij informeren je over alle mogelijkheden binnen Bent Sports zodat jullie het programma kunnen kiezen wat het beste bij jullie past!

2 maanden sporten
voor de helft van de prijs

DÉ SPORTSCHOOL VOOR JULLIE

Al velen gingen jullie voor. Bij Bent Sports behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat het doel ook is! Bent Sports onderscheidt zich van andere sportscholen in Zevenaar en omgeving door:

  • Persoonlijke trainingsschema’s, die ervoor zorgen dat jullie je doelstellingen halen.
  • Mogelijkheden tot ontspanning, bijvoorbeeld in de infrarood-sauna of in het nabijgelegen zwembad.
  • Groot aantal in- en outdoor tennisbanen én vijf squashbanen.
  • Body & Mind studio, om weer in balans te komen met jezelf.
  • Fitness voorzien van nieuwste apparatuur, Funxtion en eGym cirkel (uniek in Zevenaar).

Beperkt aantal plekken beschikbaar!

Met zoveel sportmaatjes kan het al snel druk worden en niemand wordt blij van een overvolle sportschool, daarom hebben we een beperkt aantal plekken beschikbaar. We raden je aan om je snel in te schrijven. Na je aanmelding nemen we direct contact met je op zodat we eventuele vragen kunnen beantwoorden en een intake kunnen plannen! Maar geen zorgen, na het invullen van het formulier zit je nog helemaal nergens aan vast.

dagen
uur
minuten
seconden

Ervaringen van sportmaatjes

Bij Bent Sports hebben we een verscheidenheid aan leden die samen komen sporten. Gemiddeld beoordelen zij onze club zelfs met een 9,5! Graag laten we enkelen van hun aan het woord om hun ervaringen met jou te delen.

Hiervoor sportte ik altijd alleen. Na mijn werk verzon ik nog wel eens een smoesje om niet te gaan, ik had nog zoveel te doen thuis. Toen kwam mijn zusje met het idee om samen te gaan sporten. Als ik weer eens 'genoeg te doen heb thuis' staat ze gewoon voor de deur en sleurt ze me mee. Het is ook wel eens andersom hoor.

Sinds we samen sporten merk ik dat ik meer motivatie heb om te gaan en het gewoon een stuk leuker vindt. We dagen elkaar uit om zo lang mogelijke afstanden te lopen of om nog net dat ene setje extra te pakken. We dagen elkaar uit en trekken elkaar mee. Soms begint dat al via de app. Behalve dat we samen sporten wisselen we ook vaak gezonde recepten met elkaar uit zodat we ook buiten de sportschool aan onze doelen blijven weren!

Sjoerd

"Broer en zus competitie"

Mijn vader moest van de dokter gaan sporten, maar dit vond hij maar spannend. Als steuntje in de rug voor hem, heb ik besloten om samen met hem te gaan sporten en dit bevalt ons heel erg goed. Waar ik hem eerst mee moest sleuren belt hij mij nu op of ik er al klaar voor ben om lekker te gaan sporten.

Het fijne bij Bent Sports is dat er vakkundige mensen rondlopen die je altijd graag adviseren over en helpen bij oefeningen. Wij zitten hier helemaal op onze plek en worden fitter met elke training. De dokter is ook erg blij dat mijn vader zo fanatiek aan de slag is gegaan. Soms moet ik hem zelfs een heel klein beetje afremmen haha!

Milou

"Samen met mijn vader lekker fit!"