Start deze maand met het 'maatje minder' programma

Afvallen is niet moeilijk! Toch?

Het concept afvallen is feitelijk eenvoudig: beperk het aantal calorieën en beweeg wat meer, dan gaat het vanzelf. Maar helaas is het voor meer dan 50% van de Nederlanders* niet zo eenvoudig. Want hoe weet je wat je wel en niet kan eten? ‘Mag ik dan nooit meer een patatje?’ en ‘hoe houd ik die kilo’s eraf?’ zijn vragen die we erg vaak horen.

Het antwoord op die vragen verschilt per persoon, daarom hebben we ons ‘Maatje Minder’ programma ontwikkeld. Dit programma staat volledig in het teken van verantwoord en blijvend afvallen. Onder begeleiding van ervaren en professionele coaches ga je aan de slag met alles rondom bewegen, voeding en fitness.

* Bron: volksgezondheidenzorg.info

Afvallen met maatjes, leuk en motiverend!

Je start met een uitgebreide medische intake, hier meten we o.a. je vet- en vochtpercentage, spiermassa en -verdeling, gewicht en overleggen een realistisch streefgewicht om naar toe te werken. Vervolgens gaan we aan de slag in de sportschool, hier maak je kennis met fitness en train je wekelijks in een gezamenlijke groepstraining.

Tijdens het programma zit je in een groep van ongeveer 10 tot 12 ‘maatjes’, hier train je mee tijdens de groepstrainingen en kan je ervaringen uitwisselen. Daarnaast organiseren we elk kwartaal een leuke activiteit.

In 12 weken bewust
en verantwoord afvallen

Voeding, bewegen & inzicht

Het ‘maatje minder’ programma helpt je in 12 weken inzicht te krijgen in je eet- en beweeggewoonten en leert je deze te doorbreken. Door een actieve levensstijl aan te leren werkt dit programma ook na 12 weken door in je dagelijkse routine. En dankzij het BenFit voedingsprogramma heb je een variëteit aan nieuwe recepten die lekker zijn én je helpen om verder af te vallen!

Het programma bestaat grofweg uit drie delen: voeding, bewegen en inzicht. Tijdens het hele programma wordt je begeleidt door onze ervaren coaches die je stimuleren en bijsturen tijdens de trainingen en meetmomenten.

Verantwoord en effectief afvallen

Minstens zo belangrijk als het afvallen zelf is het vasthouden van het gewenste streefgewicht. Daarbij is het zaak om een actieve en gezonde levensstijl aan te houden, maar je moet natuurlijk af en toe ook even genieten. Tijdens het programma leren we hoe je hier een goede balans in vindt.

Elke week een evaluatie- en meetmoment

Tijdens het programma wordt je elke week gemeten en evalueren we je voortgang aan de hand van de vooraf opgestelde doelen. Dit meetmoment kan je zien als een zogenaamde ‘stok achter de deur’ om te zorgen dat je het meeste uit het programma haalt en bewust bent van de keuzes die je maakt omtrent voeding en training.

Inclusief het BenFit programma

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Het BenFit programma beschrijft elk van de drie pijlers: eet, beweeg en relax op een toegankelijke manier waarmee het eenvoudiger is vol te houden dan een normaal dieet.

Beperkt aantal plekken beschikbaar!

Omdat we werken met kleine groepen is het belangrijk dat je je snel aanmeldt. We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar. We nemen na je aanmelding direct contact met je op zodat we eventuele vragen kunnen beantwoorden en een intake kunnen plannen!

dagen
uur
minuten
seconden

De resultaten van vorig jaar

Het ‘maatje minder’ programma is één van onze meest succesvolle programma’s. Deelnemers waarderen het programma zelf met een 9,5! Vanwege het reeds geboekte success herhalen we dit programma ook dit jaar weer. Lees hieronder enkele resultaten van onze deelnemers van vorig jaar!

Tot op heden ben ik altijd een fitnessruimte uit de weg gegaan. Toen ik de advertentie zag van het beweegprogramma van Bent Sport begon ik me af te vragen hoever ik in twaalf weken zou kunnen komen. Ik ben een moeder van twee kinderen en heb me altijd ongemakkelijk gevoeld over mijn postuur. Ik heb me over mijn schaamte heen kunnen zetten en heb me ingeschreven.

Vanaf het moment dat ik binnenkwam bij Bent was ik blij verrast over de goede sfeer en het vriendelijke personeel en de mensen die daar aan het sporten zijn. Iedereen heeft een glimlach en je kunt zien dat ze het naar hun zin hebben. Het programma is niet makkelijk, maar de goede begeleiding en inzet van de mensen hebben ervoor gezorgd dat ik mijn doel heb bereikt, en meer!

Mona

Doel bereikt, en meer!

Ik dacht bij mezelf baat het niet dan schaadt het niet. Ik heb ons ingeschreven, maar vooral voor onze zoon, voor hem vond ik het nog het ergste. Pesten mag niet op school, maar het gebeurde stiekem wel. Zowel hij als ikzelf zijn erg enthousiast. Het is leuk om te sporten en dat je echt resultaat ziet is fijn.

Wij zijn nu 20 weken bezig en ik ben -20 kilo afgevallen en m'n zoon al -10 kilo. Het zijn erg leuke sportbegeleiders die les geven. Het is ook elke keer anders en een leuke sfeer. Samen met de andere sporters zitten we in hetzelfde schuitje. Het personeel is ook héél erg vriendelijk. Je wordt begroet met een glimlach. Je wordt er niet op aangekeken, maar warm onthaald bij Bent Sports.

Ans & Frits

Ans: -20kg en Frits: -10kg

Het programma overzicht

Het ‘Maatje minder’ programma bestaat uit het volgende:

  • Programma van 12 weken
  • Uitgebreide medische intake
  • BenFit voedingscoaching en maandelijks een voedingslezing
  • Wekelijks 4 gezamenlijke groepstrainingen
  • Persoonlijke evaluatie en meting per week
  • Fitheidstest maandelijks om vooruitgang te bekijken
  • Ervaren en professionele coaches
  • Gratis koffie & thee

Wat kost het programma?

Als je je aanmeldt bellen we je om eventuele vragen te beantwoorden en wat extra gegevens te noteren. Daarnaast nodigen we je dan uit om kennis te komen maken met de club en de medische intake met één van de coaches.

Het programma duurt 12 weken vanaf het moment dat je de medische intake hebt gedaan, instromen kan op elk moment!

Het programma kost € 75,- per maand en eenmalig € 25,- inschrijfkosten. Daarna wordt deze automatisch omgezet in een regulier lidmaatschap. Dit lidmaatschap is aan te passen naar jouw behoeften in begeleiding en of je door wil gaan met het BenFit programma.