fbpx

Start met X-Fittt GLI!

Kom je uit Zevenaar of omstreken? Bent Sports, Aerofitt en Formupgrade bieden X-Fittt GLI aan, in samenwerking met de BeweegKuur. Een gecombineerde leefstijlinterventie die zich richt op een combinatie van gezonder eten, meer bewegen en gedragsverandering. Het is een traject van 24 maanden voor mensen met overgewicht en wordt begeleid door een leefstijlcoach. De leefstijlcoaching wordt volledig vergoed uit de basisverzekering en valt niet onder het eigen risico! Voor meer informatie, neem contact met ons op via info@bentsports.nl of telefoonnummer 0316 – 33 17 82.

Workshop Aerial Yoga

Wist je dat het ook mogelijk is om een workshop Aerial Yoga te boeken? Bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeestje of workshop met vriendinnen. Dit kan vanaf 5 personen. De kosten voor leden zijn € 12,50 per persoon en voor niet-leden € 22,50 per persoon.

Hoe ziet de workshop er uit?
Tijdens deze workshop gaan we vliegen in een Aerial Yoga doek; genieten van de ondersteuning die het doek aan je lichaam geeft zodat je moeiteloos in yogahoudingen komt. We richten ons op het verlengen van de wervelkolom en bewustwording van lichaam en geest Het doek geeft je bovendien een gratis massage en is een heerlijke cocon om de workshop in savasana mee af te sluiten.

Wil je een workshop boeken? Mail dan naar info@bentsports.nl, dan nemen we contact met je op om dit samen af te stemmen.