Kersttoernooi Tennis & Padel

Van zaterdag 23 t/m 30 december vind het jaarlijkse Kersttoernooi weer plaats! Doe je mee met het gezelligste toernooi van de Liemers? De inschrijving is vanaf NU geopend!


Meld je hier aan voor het Tennis kersttoernooi

Meld je hier aan voor het Padel kersttoernooi

 

Kosten voor deelname, per persoon per onderdeel
€ 15,-. Inschrijven is mogelijk t/m 12 december.

Afvallen zónder honger?

Het BenFit voedingsprogramma is gezond én gevarieerd, bevat lekkere en eenvoudig te bereiden recepten, houdt rekening met de seizoenen en het hele gezin kan mee-eten!

Wat je misschien nog wel het meest zal verbazen zijn de hoeveelheden die je mag eten. Je merkt dat je absoluut geen honger hoeft te lijden om af te vallen of op gewicht te blijven.

Via de app kun je eenvoudig jouw voedingslijsten inzien, gerechten aanpassen en de boodschappenlijst inzien.

Wanneer ga jij starten? Vraag één van onze instructeurs of bel naar telefoonnummer 0316-331782.

Wil jij een gezondere en betere leefstijl?

Kom je uit Zevenaar of omstreken? Bent Sports en Formupgrade bieden X-Fittt GLI aan, in samenwerking met de BeweegKuur. Een gecombineerde leefstijlinterventie die zich richt op een combinatie van gezonder eten, meer bewegen en gedragsverandering. Het is een traject van 24 maanden voor mensen met overgewicht en wordt begeleid door een leefstijlcoach. De leefstijlcoaching wordt volledig vergoed uit de basisverzekering en valt niet onder het eigen risico! Voor meer informatie, neem contact met ons op via info@bentsports.nl of telefoonnummer 0316 – 33 17 82.