Uitbreiding fitness

Op dit moment zijn we druk bezig met het realiseren van een uitbreiding van onze fitness. In totaal komt er ruim 200m2 vloeroppervlak bij.

 

De verwachting is dat de verbouwing medio maart 2024 klaar zal zijn. Volg onze socials voor alle updates.

Smashcourt tennisbanen

Medio maart 2024 wordt gestart met het vervangen van de all-weather banen naar smashcourt tennisbanen. De verwachting is dat dit eind maart 2024 gereed is, omstreeks de start van de tenniscompetitie.

Uitbreiding padel

Vanaf maart 2024 wordt gestart met de aanleg van 4 extra padelbanen op het buitenterrein. De huidige gravelbanen worden vervangen door 4 padelbanen. De verwachting is dat deze eind mei/begin juni klaar zullen zijn om in gebruik te nemen.

Afvallen zónder honger?

Het BenFit voedingsprogramma is gezond én gevarieerd, bevat lekkere en eenvoudig te bereiden recepten, houdt rekening met de seizoenen en het hele gezin kan mee-eten!

Wat je misschien nog wel het meest zal verbazen zijn de hoeveelheden die je mag eten. Je merkt dat je absoluut geen honger hoeft te lijden om af te vallen of op gewicht te blijven.

Via de app kun je eenvoudig jouw voedingslijsten inzien, gerechten aanpassen en de boodschappenlijst inzien.

Wanneer ga jij starten? Vraag één van onze instructeurs of bel naar telefoonnummer 0316-331782.

Wil jij een gezondere en betere leefstijl?

Kom je uit Zevenaar of omstreken? Bent Sports en Formupgrade bieden X-Fittt GLI aan, in samenwerking met de BeweegKuur. Een gecombineerde leefstijlinterventie die zich richt op een combinatie van gezonder eten, meer bewegen en gedragsverandering. Het is een traject van 24 maanden voor mensen met overgewicht en wordt begeleid door een leefstijlcoach. De leefstijlcoaching wordt volledig vergoed uit de basisverzekering en valt niet onder het eigen risico! Voor meer informatie, neem contact met ons op via info@bentsports.nl of telefoonnummer 0316 – 33 17 82.