Nieuwsupdate - 3 juni 2021

Hoe gaat het met je? We hopen dat het goed met je gaat en dat je het sporten wellicht alweer hebt opgepakt. In de laatste persconferentie is bekend gemaakt dat het binnen sporten verder wordt versoepeld. In deze nieuwsupdate willen we je graag informeren over de wijzigingen die vanaf komend weekend ingaan.

Groepslessen
Alle groepslessen zijn vanaf aanstaande maandag binnen in de club. Ook Spinning en Boks Circuit Training starten dan weer en op dinsdagavond is er weer Yoga. Voor Spinning kun je de eerste les binnen aanstaande zondag al reserveren.
De fitnesslessen (buiten sporten met instructeur) blijven buiten op het terrein zodat we voldoende afstand kunnen bewaren en er in de fitness ook gesport kan worden. Voor alle lessen moet gereserveerd worden via deze link: (check jouw persoonlijke link in je mailbox of bel naar 0316-331782)

Fitness
Vanaf aanstaande zaterdag mogen er 50 mensen toegelaten worden in de fitness. Neem bij binnenkomst altijd een flesje desinfectie en schoonmaakdoekje mee. Reinig apparaten en materialen na gebruik, hiervoor graag het doekje inspuiten en dan schoonmaken. Het kan zijn dat op sommige momenten het drukker is dan je nu gewend bent, geef elkaar de ruimte en houd altijd 1,5 meter afstand tot elkaar. Samen zorgen we ervoor dat iedereen kan blijven sporten. Op sommige momenten kan het voorkomen dat er even geen instructeur in de zaal aanwezig is, mocht je een vraag hebben of wil je een afspraak maken? Dan kun je ook terecht bij één van de dames aan de receptie. We doen ons uiterste best om op de meeste momenten voldoende bezetting in de zaal te hebben.

Tennis en Squash
Voor een tennis- of squashbaan kun je nu ook zelf online reserveren via de link die je afgelopen maandag hebt ontvangen. We ondervinden nog enkele hick-ups in het systeem, deze verwachten we binnen enkele dagen op te kunnen lossen. Mocht je dit ondervinden, bel ons gerust even dan plannen wij je baan in.
Toeschouwers bij tennis en squash zijn nog niet toegestaan, met drie personen squashen is dan ook niet mogelijk.

Horeca
Ook kunnen we jullie, na enige voorbereiding, weer voorzien van een heerlijk kopje koffie of fris biertje binnen in de horeca (aan een tafeltje) of buiten op het terras. LET OP; vanaf heden kun je bij ons alleen nog pinnen. Mocht je in de avond komen, dan kun je tot 21:30 uur bestellen. Neem je binnen plaats? Dan vragen wij je om je gegevens te noteren i.v.m. de verplichte registratie omtrent corona.

Kleedkamers, zonnebank, kinderopvang
De kleedkamers, kluisjes en douches mogen vanaf zaterdag weer gebruikt worden. Evenals de zonnebank en de kinderopvang. Voor de laatste twee wel graag even reserveren via bent.baanreserveren.nl, even bellen of aan de receptiebalie.

Bent Sports App
De Bent Sports App waar je eerder de groepslessen mee kon reserveren is uit de lucht, op termijn komt hier een nieuwe app voor in de plaats. Tot die tijd kun je met de link in de mail reserveren voor alle lessen en fitnessmomenten. Voor een tennis- of squashbaan, kinderopvang en zonnebank kun je reserveren met de link via bent.baanreserveren.nl

Nieuwe toegangspassen
Als je de afgelopen weken al op de club bent geweest heb je van ons een nieuwe toegangspas ontvangen. Deze pas is gebruiksvriendelijker én tevens te gebruiken in combinatie met de eGym (wanneer je hier het bijbehorende abonnement voor hebt). Heb je een eGym bandje? Dan kunnen we hier ook je toegang op koppelen en heb je geen apart pasje nodig.
Heb je met je abonnement ook toegang tot het zwembad? Dan heb je de nieuwe toegangspas (of gekoppeld bandje) nodig om weer te kunnen gaan zwemmen. Deze kun je gemakkelijk bij de receptiebalie omwisselen.

Speciaal bedankje
Voor alle leden die ons de afgelopen maanden zijn blijven steunen.. onze dank is groot! Dit zorgt er mede voor dat we open kunnen blijven en dat jullie kunnen blijven sporten in jullie vertrouwde club. Dank jullie wel! Zoals eerder in de nieuwsupdates vermeld hebben we als dank een ‘Back 2 Bent Sports Pakket’ samengesteld waar je gebruik van mag maken. Heb je hier nog geen gebruik van gemaakt? Laat het ons even weten, dan kunnen we dit in orde maken voor je.

Natuurlijk doen we ons uiterste best om ook met deze versoepelingen alles weer goed te laten verlopen en in te regelen echter kan het voorkomen dat dit in sommige gevallen niet zo is. We hopen dan op je begrip hierin. En mocht je vragen of aanvullingen hebben, laat het ons dan gerust even weten!

Hopelijk tot snel!

Sportieve & gezonde groet,

Team Gezondheidscentrum Bent Sports,

Marcellino, Corine, Marina, Jelmer, Richard, Roliena, Sandra, Monique, Esther, Jolanda, Jacqueline, Selma, Tessa, Mai, Linda, Marieke, Siti, Marion, Jennifer, Rosalie, Yvonne, Wendy, Appie, Peter, Isaï, Matthijs, George, Milan, Dave, Joep, Sophie, Ruben, Alex, Ruud, Roel, Milan W., Lex.

Nieuwsupdate - 15 maart 2021

Hoe gaat het met je? Wat fijn dat we zoveel leden zien bij onze outdoor trainingen en onze online mogelijkheden!

Helaas voor jou en voor ons team heeft de overheid besloten dat wij je nog niet binnen mogen ontvangen tot 15 maart 2021. Gelukkig zijn de weersvooruitzichten goed voor de outdoor trainingen. Nog meer goed nieuws! We hebben alle sportmogelijkheden verder voor je uitgebreid om je nóg beter te kunnen helpen en je mag een vriend of vriendin uitnodigen voor een proeftraining in onze Buiten Fitness! Je leest er alles over in deze nieuwsbrief . We zien je snel weer bij jouw vertrouwde sportclub Bent Sports!

Bedankt voor jouw steun en support! Wij zien je snel!

Buiten Fitness vernieuwd én uitgebreid!

Steeds meer leden maken gebruik van de Buiten Fitness. Dat vinden wij fijn om te zien. Intussen is ons sportaanbod verder uitgebreid. Je kunt nu in groepjes van twee keer twee personen sporten. Reserveren gaat heel gemakkelijk met de link die je eerder van ons per mail hebt ontvangen.

·         Je krijgt 30 min. outdoor training van één van onze instructeurs (zelfstandig sporten is zónder instructeur);

·         Twee groepjes van 2 sportende personen;

·         De Buiten Fitness wordt zoveel mogelijk aangepast op jouw sportdoelen;

·         Toegankelijk voor elk niveau;

Samen met een vriend of vriendin sporten?

Ken jij iemand die jij ook een gezonde leefstijl gunt? Wil jij een vriend of vriendin met ons en de buiten fitness kennis laten maken? Dat kan en mag! Stuur onderstaande link via bijvoorbeeld whatsapp naar je vriend of vriendin. Laat diegene de gegevens invullen en wij nemen contact op.

Ja, ik neem een vriend(in) mee!


Jullie zijn goed bezig!

Wij, het team van Bent Sports, vinden dat jullie erg goed bezig zijn. We vinden het leuk dat jullie

weer te zien in de outdoor trainingen en berichten te krijgen van leden die thuis met een

sportprogramma van ons sporten of een online les volgen. Bedankt nog voor de leuke reacties en blijf gerust insturen! Jullie gezondheid is voor ons ontzettend belangrijk!

Alle sportmogelijkheden nog eens op een rij….

Om het voor jou zo overzichtelijk mogelijk te maken zetten we nogmaals alle mogelijkheden op een

rij voor je. Hieronder kun je de verschillende diensten nog eens bekijken.

Alle mogelijkheden op een rij…

Bedankt voor jouw support!

Alle clubleden die ons in deze periode blijven steunen gaan wij bedanken met het “Back 2 Bent Sports pakket”. Zo kunnen we in de toekomst blijven investeren in jouw en onze club en service en kwaliteit garanderen. Het “Back 2 Bent Sports” pakket bestaat uit:

 • 3 maanden onbeperkt zwemmen
 • 3 maanden gratis gebruik Vytal Voedingsapp
 • 3 maanden lang een vriend(in) meenemen naar de club
 • Koffie/thee of Smoothiekaart
 • Fitcheck t.w.v. € 45,- voor jou en je vriend(in)

We zien je snel weer!

We hopen je ook weer snel binnen te kunnen verwelkomen. Een gezonde leefstijl blijft belangrijk en

gelukkig is er in het nieuws steeds meer aandacht voor onze branche om je ook weer binnen te kunnen verwelkomen. Tot die tijd zien we elkaar tijdens de outdoor trainingen of met een van onze andere outdoor of online mogelijkheden!

Blijf gezond!

Met sportieve & gezonde groet,

Team Gezondheidscentrum Bent Sports,
Marcellino, Corine, Marina, Laura, Jelmer, Richard, Roliena, Sandra, Monique, Esther, Jolanda, Jacqueline, Selma, Tessa, Mai, Linda, Marieke, Siti, Marion, Jennifer, Nena, Rosalie, Yvonne, Wendy, Alicia, Appie, Peter, Isaï, Matthijs, George, Milan, Karsten, Alex, Ruud, Roel, Milan W., Lex

Nieuwsupdate - Back 2 Bent Sports Pakket

Hoe gaat het met je? Hopelijk ben je nog steeds in goede gezondheid en helpt bewegen ook jou om in goede gezondheid te blijven!

Helaas is de huidige lockdown door de overheid verlengd tot 2 maart waardoor we je nog niet binnen in de club kunnen helpen. Dat vinden we ontzettend jammer voor jou. We missen je binnen! Gelukkig bereiken ons steeds meer berichten, ook van onze brancheorganisatie NL Actief, dat sportscholen voorop lopen bij eventuele versoepelingen. In deze nieuwsbrief informeren we je hoe we je ook nu helpen fit en gezond te blijven en waarmee we jou als trouw clublid gaan verwelkomen als we weer binnen open gaan.

Bedankt voor alle leuke en hartverwarmende reacties!
Het doet ons, en je gezondheid, erg goed dat zoveel leden gebruik maken van ons huidige Outdoor & Online aanbod. Bedankt nog voor de leuke reacties! We zijn trots op je! We blijven het zeggen, jullie gezondheid is voor ons ontzettend belangrijk en gelukkig kunnen wij je nu ook goed helpen je sportdoelen te behalen met onze huidige mogelijkheden!

Je lidmaatschap
Allereerst bedankt voor jouw steun en support! Zonder jou geen Bent Sports. Naast alle vele positieve reacties krijgen we ook enkele vragen over het lidmaatschap. We hebben er alle begrip voor dat dit in de huidige situatie vragen op kan roepen. Momenteel is er nog geen zekerheid over een definitieve datum dat we je weer in onze club mogen ontvangen. Alle clubleden die ons in deze periode blijven steunen gaan wij bedanken met het “Back 2 Bent Sports pakket”. Zo kunnen we in de toekomst blijven investeren in jouw en onze club en service en kwaliteit garanderen. Het “Back 2 Bent Sports” pakket bestaat uit:

 • 3 maanden onbeperkt zwemmen
 • 3 maanden gratis gebruik Vytal Voedingsapp
 • 3 maanden lang een vriend(in) meenemen naar de club
 • Koffie/thee of Smoothiekaart
 • Fitcheck t.w.v. € 45,- voor jou en je vriend(in)

Steeds meer leden doen mee met ons Outdoor & Online aanbod!
Wij worden enthousiast dat steeds meer clubleden gebruik maken van de Outdoor Training! Buiten aan je sportdoelen werken, geheel volgens de richtlijnen, onder begeleiding van één van onze trainers. Jouw training reserveer je eenvoudig met deze link: Maak direct een afspraak (check de link in je mailbox)


Wat is Bent Sports Buiten Training?
 • Als warming-up kom jij lopend of op de fiets naar de club
 • 30 minuten buiten training op een fijne (overdekte) plek
 • Maximaal 2 sportende personen op 1,5 meter afstand
 • Instructie van één van onze instructeurs
 • Training wordt aangepast op jouw wensen en doelen
 • Toegankelijk voor elk niveau!


Je kunt kiezen voor een sportmoment ‘zelfstandig sporten’ of ‘sporten met instructeur’. Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08.45 – 20.00 uur en in het weekend van 09.00 – 13.00 uur.

Trainingsschema voor thuis
Daarnaast is het ook mogelijk om met één van onze instructeurs een persoonlijk trainingsschema op te stellen. Laat het ons vooral even weten als je hier gebruik van wilt maken. Je kunt ons dan bellen op telefoonnummer 0316 – 33 17 82 of mail naar fitness@bentsports.nl.

Online sporten
Op onze website www.bentsports.nl/video-workouts kun je online video’s vinden van Les Mills, Clubjoy maar ook van onze eigen opgenomen live lessen en workouts. Zo kun je naast de live lessen, ook op je eigen gewenste moment thuis in beweging blijven. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten, hier laten we je weten wanneer er live online lessen worden gegeven.

Voedingsbegeleiding
Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken bij je voedingspatroon? Wij stellen het gebruik van de Vytal Voedingsapp nu open. Je kunt hier vrijblijvend en kosteloos gebruik van maken in de tijd dat we je niet kunnen ontvangen binnen in de club. Bekijk de app op www.vytal.nl of check dit filmpje voor meer informatie.

Buiten tennissen
Je kunt ook buiten een balletje komen slaan op één van de kunstgrasbanen (als er geen sneeuw ligt). Je kunt een baan reserveren door te bellen naar telefoonnummer 0316 – 33 17 82.

Wij hopen je natuurlijk weer snel binnen in onze club te mogen begroeten en voor nu zien we je outdoor en online. Wij staan voor je klaar!

Met sportieve & gezonde groet,

Team Gezondheidscentrum Bent Sports,
Marcellino, Corine, Marina, Laura, Jelmer, Richard, Roliena, Sandra, Monique, Esther, Jolanda, Jacqueline, Selma, Tessa, Mai, Linda, Marieke, Siti, Marion, Jennifer, Nena, Rosalie, Yvonne, Wendy, Alicia, Appie, Peter, Isaï, Matthijs, George, Milan, Karsten, Alex, Ruud, Roel, Milan W., Lex

Nieuwsupdate - meer opties voor buiten sporten

Hoe is het met je? Heb jij je al aangemeld voor onze buiten training? Wij vinden het belangrijk dat je fit en gezond blijft! Vooral nu, jij toch ook? Doe dan mee met onze buiten trainingen!

Wat is Bent Sports Buiten Training?

 • Als warming-up kom jij lopend of op de fiets naar de club
 • 30 minuten buiten training op een fijne plek
 • Maximaal 2 sportende personen op 1,5 meter afstand
 • Instructie van één van onze instructeurs
 • Training wordt aangepast op jouw wensen en doelen
 • Toegankelijk voor elk niveau!


Hoe kan ik reserveren?
Check deze link om jouw sportmoment te plannen: Maak direct een afspraak (check de link in je mailbox)
Je kunt kiezen voor een sportmoment ‘zelfstandig sporten’ of ‘sporten met instructeur’. Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08.45 – 20.00 uur en in het weekend van 09.00 – 13.00 uur.

Daarnaast is het ook mogelijk om met één van onze instructeurs een persoonlijk trainingsschema op te stellen. Laat het ons vooral even weten als je hier gebruik van wilt maken. Je kunt ons dan bellen op telefoonnummer 0316 – 33 17 82 of mail naar fitness@bentsports.nl

Voedingsbegeleiding
Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken bij je voedingspatroon? Wij stellen het gebruik van de Vytal Voedingsapp nu open. Je kunt hier vrijblijvend en kosteloos gebruik van maken in de tijd dat we je niet kunnen ontvangen binnen in de club. Bekijk de app op www.vytal.nl of check dit filmpje voor meer informatie.

Buiten tennissen
Je kunt ook buiten een balletje komen slaan op één van de kunstgrasbanen. Je kunt een baan reserveren door te bellen naar telefoonnummer 0316 – 33 17 82. Op dit moment werken we tevens aan een online systeem zodat je op korte termijn je tennisbaan zelf op jouw gewenste moment kunt reserveren. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Tot snel!

Sportieve groet,
Gezondheidscentrum Bent Sports

Nieuwsupdate - Kom je buiten sporten?

We hopen dat het goed met je gaat!

Op de achtergrond zijn wij hard aan het werk. Zo zijn we binnen bezig met het schilderen van verschillende ruimtes, implementeren we een nieuw administratiesysteem en proberen we jou natuurlijk op afstand in beweging te houden en te begeleiden.

Kom je buiten sporten?
We nodigen je graag uit om bij ons buiten te komen trainen, samen met één van onze instructeurs. We hebben op ons terrein een buitengym gecreëerd met losse materialen waar je je naar hartenlust kunt uitleven. Je kunt per keer 30 minuten reserveren en je mag in tweetallen sporten.

Reserveer jouw moment
Er zijn verschillende momenten in de week dat je kunt komen sporten. Al deze mogelijkheden zie je in onze agenda staan.

Reserveer hier jouw sportmoment: Maak direct een afspraak (check de link in je mailbox)

Online sporten
Op onze website www.bentsports.nl/video-workouts kun je online video’s vinden van Les Mills, Clubjoy maar ook van onze eigen opgenomen live lessen en workouts. Zo kun je naast de live lessen (deze worden om de week gegeven via Facebook), ook op je eigen gewenste moment in beweging blijven.

Daarnaast is het ook mogelijk om met één van onze instructeurs een persoonlijk trainingsschema op te stellen. Laat het ons vooral even weten als je hier gebruik van wilt maken. Je kunt ons dan bellen op telefoonnummer 0316 – 33 17 82 of mail naar fitness@bentsports.nl.

Voedingsbegeleiding
Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken bij je voedingspatroon? Wij stellen het gebruik van de Vytal Voedingsapp nu open. Je kunt hier vrijblijvend en kosteloos gebruik van maken in de tijd dat we je niet kunnen ontvangen binnen in de club. Bekijk de app op www.vytal.nl of check dit filmpje voor meer informatie.

Buiten tennissen
Je kunt ook buiten een balletje komen slaan op één van de kunstgrasbanen. Je kunt een baan reserveren door te bellen naar telefoonnummer 0316 – 33 17 82. Op dit moment werken we tevens aan een online systeem zodat je op korte termijn je tennisbaan zelf op jouw gewenste moment kunt reserveren. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Nieuw ledenadministratiesysteem
Zoals we hierboven al kort aangaven werken we nu met een nieuw ledenadministratiesysteem. Dit heeft tot gevolg dat je huidige clubpas niet meer werkt als je op de club komt. Bij je eerstvolgende bezoek ontvang je daarom van ons een nieuwe clubpas. Let op: heb je een eGym bandje? Dan kunnen we je eGym bandje koppelen en kun je in het vervolg daarmee naar binnen.

Heb je vragen? Laat het ons gerust even weten!

Sportieve groet,
Gezondheidscentrum Bent Sports

Nieuwsupdate - Verlengde lockdown

Allereerst wensen we jou en je dierbaren een gezond, gelukkig en liefdevol 2021! Ook in het nieuwe jaar staan we uiteraard voor je klaar waar we dat kunnen.

Verlenging lockdown
Wederom zitten we in een bijzondere periode en wellicht heb je gisteravond ook vernomen dat de overheid besloten heeft de huidige lockdown en bijbehorende maatregelen te verlengen tot 9 februari 2021. Ontzettend balen voor jou en voor ons. We hadden natuurlijk gehoopt je vanaf 20 januari weer fysiek te kunnen begroeten in jullie en onze mooie club.

Ontzettend veel positieve reacties op online mogelijkheden
Het doet ons, en jullie gezondheid, erg goed dat zoveel clubleden gebruik maken van ons huidige aanbod en daar zo enthousiast over zijn. Jullie gezondheid is voor ons ontzettend belangrijk en gelukkig kunnen wij er alles aan blijven doen om de kwaliteit en service van Bent Sports in deze tijd zelfs te verbeteren zodat jullie in de toekomst van nog meer mogelijkheden gebruik kunnen maken.

Je lidmaatschap
Naast alle vele positieve reacties krijgen we ook enkele vragen met betrekking tot de betaling van het lidmaatschap voor de periode dat we je niet op de club kunnen verwelkomen. We begrijpen dat dit vragen op kan roepen. Momenteel is er nog geen zekerheid over een definitieve datum dat we je weer in onze club mogen ontvangen. Je lidmaatschap loopt door en je kunt gebruik maken van onze huidige mogelijkheden. Wij doen er alles aan om jullie ook nu te helpen bij het behalen van jullie sportdoelen. Alvast bedankt voor jullie begrip.

Hoe helpen wij je nu bij je sportdoelen?
Ondertussen zien we dat velen van jullie gebruik maken van onze huidige mogelijkheden. Dat vinden wij super om te zien en doet ons erg goed. Heb je nog geen gebruik gemaakt van de huidige mogelijkheden? Op onze website www.bentsports.nl/video-workouts kun je online video’s vinden van Les Mills, Clubjoy maar ook van onze eigen opgenomen live lessen. Zo kun je naast de live lessen (deze worden om de week gegeven via Facebook), ook op je eigen gewenste moment in beweging blijven.

Wist je dat het ook mogelijk is om met één van onze instructeurs een persoonlijk trainingsschema op te stellen? Laat het ons vooral even weten als je hier gebruik van wilt maken. Je kunt ons dan bellen op telefoonnummer 0316 – 33 17 82 of mail naar fitness@bentsports.nl

Wij hopen je natuurlijk weer snel binnen in onze club te mogen ontvangen. Tot die tijd, blijf in beweging en blijf gezond!

Sportieve groet,

Team Gezondheidscentrum Bent Sports

Nieuwsupdate - Lockdown 2.0

Beste sporter,

Zoals jullie weten zijn we helaas wederom voor een aantal weken gesloten voor het binnen sporten. We willen jullie natuurlijk wel graag in beweging houden want sporten ís en blijft belangrijk, helemaal nu.
Onze instructeurs zijn bezig met voorbereidingen om jullie op afstand te begeleiden. Hierover volgt nog meer informatie.

Live en online lessen
Natuurlijk starten we weer met de live/online lessen! Komende dagen hebben we al een aantal mooie lessen voor jullie op de planning staan:

 • woensdag Bodybalance 20.15 uur via Zoom (check de link op onze Facebookpagina)
 • donderdag Sh’Bam 19.00 uur via Zoom (check de link op onze Facebookpagina)
 • donderdag Bodyattack 20.00 uur live via Facebook
 • vrijdag Bodybalance 10.30 uur via Zoom (check de link op onze Facebookpagina)


Let op: er komen nog lessen bij, dit zullen we jullie laten weten via Facebook/Instagram.

Buiten tennissen
Er mag buiten getennist worden met twee personen op een baan (enkelen). Je kunt je baan reserveren door ons te bellen op telefoonnummer 0316-331782.

Openingstijden rondom kerstdagen
We zijn doordeweeks ‘geopend’ van 09.00 – 22.00 uur en in het weekend van 09.00 – 13.00 uur voor het buiten tennissen. Heb je een vraag, dan kun je ons dan ook telefonisch bereiken. Mailen mag natuurlijk ook, via info@bentsports.nl. Kerstavond zijn we geopend tot 13.00 uur, tweede kerstdag zijn we geopend van 09.00 – 13.00 uur.

Heb je vragen, laat het ons vooral even weten! Blijf gezond en in beweging!

Sportieve groet,
Team Gezondheidscentrum Bent Sports