Nieuws

 • Openingstijden Feestdagen 2018

  Tijdens de feestdagen hanteren we aangepaste openingstijden! Kerstavond &n...

  Lees meer
 • Wegens succes start 2e groep Beweegprogramma Obesitas & Diabetes

  Wegens succes met de allereerste groep van Beweegprogramma Obesitas & Dia...

  Lees meer
Meer nieuws

Werken bij Bent Sports

Gezondheidscentrum Bent Sports is een multifunctioneel sportcentrum met faciliteiten als tennis, squash, fitness en een ruim aanbod in groepslessen. In de regio zijn wij één van de grootste sportcentra. Ongedwongen bewegen met persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Wij gaan verder dan alleen het aanbieden van sportfaciliteiten en hebben focus op een bewuste en gezonde leefstijl.

Interesse om ons team te komen versterken? Bekijk de actuele vacatures:

 

Ervaren Fitnessinstructeur
Ben jij die fitnessinstructeur die ziet wat onze leden 'beweegt'? En kun je daar vervolgens op de juiste manier op anticiperen? Lijkt het je leuk om met jouw enthousiasme en ervaring ons team te versterken? Lees dan even deze vacature: ervaren fitnessinstructeur. Heb jij interesse? Stuur dan je c.v. inclusief motivatie én foto naar werken@bentsports.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marleen Knipmeijer via telefoonnummer 0316 - 33 17 82.
 

SportAdvies Collega
Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe Sportadvies collega. Ben jij gemotiveerd en een tikkeltje sportief? Check dan de uitgebreide vacature-omschrijving hier. Heb jij interesse? Stuur dan je c.v. inclusief motivatie én foto naar werken@bentsports.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marina Verbaten via telefoonnummer 0316 - 33 17 82.

Groepslesinstructeur(s)
Wij zijn op zoek naar enthousiaste sportievelingen die ons team van groepslesinstructeurs willen komen versterken.  Het gaat met name om de volgende lessen:

 • Les Mills Bodypump
 • Les Mills Barre
 • Les Mills Tone

Interesse? Stuur dan je c.v. inclusief motivatie en foto naar werken@bentsports.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marleen Knipmeijer via telefoonnummer 0316 - 33 17 82.

Open sollicitatie
Wil je graag bij ons werken maar staat er op dit moment geen passende vacature open? Stuur dan een open sollicitatie. Dat kan door je c.v. inclusief motivatie te sturen naar: werken@bentsports.nl

Nieuws

 • Openingstijden Feestdagen 2018

  Tijdens de feestdagen hanteren we aangepaste openingstijden! Kerstavond &n...

  Lees meer
 • Wegens succes start 2e groep Beweegprogramma Obesitas & Diabetes

  Wegens succes met de allereerste groep van Beweegprogramma Obesitas & Dia...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Gezondheidcentrum Bent Sports
Hunneveldweg 6B
6903 ZM Zevenaar

0316 – 33 17 82

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.