Nieuws

 • Beweegprogramma Obesitas & Diabetes

  Informatie-avond op 27 en 29 augustus 20:15 uur

  Lees meer
 • Active Summer Actie

  De Active Summer Actie komt er weer aan! Vanaf 1 juli maak je kans op het win...

  Lees meer
Meer nieuws

Werken bij Bent Sports

Bent Sports is een multifunctioneel sportcentrum met faciliteiten als tennis, squash, fitness en groepslessen. In de regio zijn wij één van de grootste sportcentra. Maar wat maakt werken bij Bent Sports nu zo bijzonder? Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel door:

 • Aandacht voor onze klanten.
 • Een modern en ruim opgezet sportcentrum.
 • Het aanbieden van de laatste trends op sportgebied.
 • Interessante acties en aanbiedingen.
 • Geschoold en gecertificeerd personeel.

 

Interesse om ons team te komen versterken? Bekijk de actuele vacatures.

 

Actuele vacatures

 

SportAdvies Collega

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe Sportadvies collega. Ben jij gemotiveerd en een tikkeltje sportief? Check dan de uitgebreide vacature-omschrijving hier. Heb jij interesse? Stuur dan je c.v. inclusief motivatie en foto naar werken@bentsports.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marina Verbaten via telefoonnummer 0316 - 33 17 82.

 

Schoonmaakmedewerker +/- 9 uur per week

Ben jij een pietje precies in schoonmaken en vindt je het geen probleem om echt vroeg uit de veren te moeten om aan de slag te gaan? Dan zijn we op zoek naar jou! Ter versterking van ons schoonmaakteam zijn wij op zoek naar een betrouwbare kracht voor +/- 9 uur per week in de ochtenden. Heb jij interesse? Stuur dan je c.v. inclusief motivatie en foto naar werken@bentsports.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marina Verbaten via telefoonnummer 0316 - 33 17 82.

 

Horecamedewerker

LET OP: ben je lid van onze club en breng jij iemand aan die wordt aangenomen? Dan krijg jij één maand gratis sporten cadeau van ons!

Voor ons horecateam zoeken we een flexibele kracht voor diverse (inval)diensten in de avond/weekend. Heb jij horecaervaring? Stuur dan je c.v. inclusief motivatie en foto naar werken@bentsports.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcel Wieggers via telefoonnummer 0316 - 33 17 82.

 

Groepslesinstructeur(s)

Wij zijn op zoek naar enthousiaste sportievelingen die ons team van groepslesinstructeurs willen komen versterken.  Het gaat met name om de volgende lessen:

 • Bodypump
 • Barre
 • Bodyattack
 • Pilates
 • Spinning

Interesse? Stuur dan je c.v. inclusief motivatie en foto naar werken@bentsports.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marleen Knipmeijer via telefoonnummer 0316 - 33 17 82.

 

Open sollicitatie
Wil je graag bij ons werken maar staat er op dit moment geen passende vacature open? Stuur dan een open sollicitatie. Dat kan door je CV met motivatie te sturen naar: werken@bentsports.nl

Nieuws

 • Beweegprogramma Obesitas & Diabetes

  Informatie-avond op 27 en 29 augustus 20:15 uur

  Lees meer
 • Active Summer Actie

  De Active Summer Actie komt er weer aan! Vanaf 1 juli maak je kans op het win...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Gezondheidcentrum Bent Sports
Hunneveldweg 6B
6903 ZM Zevenaar

0316 – 33 17 82

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.