T.C. Seven Aeren

Op ons park is Tennis Club Seven Aeren actief. Wil je weten waar zij zich mee bezig houden of meer informatie, bekijk dan de website: www.tcsevenaeren.nl

TennisVision

Voor de spelers die méér uit hun tennis willen halen worden mogelijkheden geboden. De selectietrainingen worden door ervaren selectietrainers verzorgd die hun sporen op prestatieniveau reeds behaald hebben.

Mocht u geïnteresseerd zijn en meer informatie over de tennisschool willen, neem dan contact op met:

Marco Kroes: Mail: info@tennisvision.nl tel: 06 – 28123623

www.tennisvision.nl

Primates Outdoor & Survivalrun

Primates Outdoor en Survivalrun heeft zich gespecialiseerd op diverse outdoor sporten. Op onze locatie worden Survivalrun-, Obstaclerun-, Bootcamp- en personal trainingen gegeven in groepsverband, of individueel onder begeleiding van een (Personal) Trainer.

www.primates-outdoor.nl

Fysiotherapie De Romei

De Romei Therapie en Training zet de patiënt centraal bij het aanbieden van curatieve en preventieve fysiotherapeutische begeleiding. Hoge kwaliteit en specialistische kennis  worden afgestemd op de patiënt waardoor een optimale zorg ontstaat. Er is op diverse dagen inloopspreekuur op de locatie van Bent Sports.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak: 0316 – 34 21 51

www.romei.nl

Schoonheidssalon Beyesa

Schoonheidsinstituut Beyesa is gevestigd in het pand van Bent Sports en ontvangt u graag als gast om u een bijzonder moment van rust en ontspanning te bieden. U kunt bij hen terecht voor diverse behandelingen, pedicure en ontharen. Bij alle behandelingen staat persoonlijke aandacht en kwaliteit centraal.
Uw schoonheidspecialiste, Tamara van Hal.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak: 06-41676253

www.beyesa.nl

Gezondheidscentrum Bent Sports in Zevenaar is dé plek voor fitness, groepslessen, tennis en squash. Bij Bent Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen e laten halen.