Velen gingen je voor, enkele recensies:

Rick
Lid sinds 1 mei 2023
Rick is sinds mei gestart met de gecombineerde leefstijlinterventie vanuit X-Fittt bij Bent Sports Zevenaar. Na jaren van overgewicht en ernstige rugklachten moest er iets gebeuren. Door de combinatie van XFitt en E-Gym bij Bent Sports in Zevenaar is er al 10 kg af, daarmee ben ik al op de helft van de doelstelling! Vooral de begeleiding van Jeanine maar ook de voedingsapp geven duidelijke inzichten op het voedingspatroon. Ook merk ik dat ik op de dag minder aan eten denk, veel minder rugklachten heb en mij energieker voel. Het blijft natuurlijk een lange termijn traject, maar in deze korte periode zijn er al mooie resultaten behaald.
Virginia
Lid sinds 25 februari 2022
“Bent Sports biedt vele sportmogelijkheden met deskundige begeleiding. Tevens kun je voor sportgerelateerde zaken terecht. Ook is de fysiotherapiepraktijk de Romei er gevestigd en biedt Sportmassagepraktijk Santé d’Or diverse behandelingen aan. Alles laagdrempelig en op 1 locatie. Werken aan je gezondheid gaat zo vanzelf!”
Mona
Lid sinds 1 september 2018
“Ik zou niet meer zonder sport kunnen! Vanaf het moment dat ik binnenkwam bij Bent was ik blij verrast over de goede sfeer en het vriendelijke personeel en de mensen die daar aan het sporten zijn.”
Ans
Lid sinds 1 augustus 2019
“Ik dacht dat er geen gram afging! Maar dankzij de persoonlijke en goede begeleiding van de instructeurs gaat het nu toch de goede kant op en ben ik al 20 kilo kwijt!”