Sauna in Zevenaar

Heerlijk ontspannen in een sauna na een intensive kracht of cardio training, wie wilt dat nou niet? Bij Bent Sports in Zevenaar ben je aan het goede adres en kun je gratis gebruik maken van deze voorziening. Lees hier de voordelen van een infraroodsauna.

Onze sportschool in Zevenaar beschikt over een traditionele infraroodsauna. Een infraroodsauna werkt hetzelfde als de zon: je krijgt er positieve energie van! Een infraroodcabine is niet alleen super ontspannend maar ook goed voor de bloedsomloop. Deze sauna zorgt voor gunstige effecten voor bijvoorbeeld spier- en gewrichtspijnen. Met andere woorden: de infraroodcabine is perfect na een intensieve work-out. Zeg dus na een bezoekje maar dag tegen die vervelende spierpijn!

Blessures herstellen

Ben je iets te fanatiek geweest en heb je last van blessures? Ook hier is de infraroodsauna perfect voor. Sportblessures herstellen namelijk stukken sneller bij een regelmatig bezoek aan de cabine. Verwen jezelf met een bezoek en voor je het weet kan jij weer aan de slag.

Calorieën verbranden

Naast dat infrarood goed is voor spieren en de bloedsomloop, verbrand je tijdens een sessie in een sauna ook veel calorieën. Onderzoek heeft aangetoond dat het mogelijk is om in een half uur, tot 600 calorieën te verbranden. En dat terwijl je met overgave geniet van de warmte.

Bekijk ook alle andere voordelen van de infrarood sauna.

Bezoek een grotere sauna

Wilt u na het sporten genieten van een andere soorten sauna’s met verschillende temperaturen of een stoombad? Dan verwijzen wij u door naar Palestra. Ontspan in de Marokkaanse berbertent of kom tot rust tijdens een Tibetaanse klankschaalmassage. Dit Wellness ressort is in 15 minuutjes aan te rijden vanaf Zevenaar.

Na een bezoek aan de sauna ben je als herboren. Kom langs in Zevenaar en ervaar! Heeft u vragen? Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.