Bent Sports zorgt voor in- én ontspanning

Ben je opzoek naar een sauna in Zevenaar? Bent Sports zorgt voor inspannings- en ontspanningsmogelijkheden. Zo kan je naast de sauna ook gebruik maken van onze zonnestudio, zwembaden, tennisbanen, groepslessen en fitnessruimtes. Ontdek wat we je nog meer te bieden hebben, doe de gratis lidmaatschapstest om erachter te komen wat het beste bij u past of vraag een gratis dagpas aan. Zo kan je bij ons op locatie rustig en vrijblijvend kennis komen maken met onze faciliteiten en mogelijkheden.

Sauna in Zevenaar

Bent Sports is dé plek voor individuele fitness, groepsfitness, racketsporten, zwemmen én ontspanning. Zo kan je dus onder andere genieten van onze sauna in Zevenaar. Bij Bent Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelen te behalen. Bij Bent Sports kan je de sport uitoefenen die jou lijkt en voel je je binnen de kortste keren weer fit en gezond. Daarnaast kun je dus na een intensieve workout je spieren tot rust laten komen door gebruik te maken van onze infraroodsauna of zonnestudio.

Werk en sport combineren

Bij Bent Sports kun je werk en sport eenvoudig combineren. Onze sportschool ligt namelijk langs de A12. In  minder dan één minuut na de afslag, rijd je al het terrein van onze sportschool op. Na het sporten kun je een frisse douche nemen en even ontspannen in onze sauna in Zevenaar. Zo ga je opgeladen en fris weer naar huis of op weg naar je werk.

Sporten voor de jeugd

Ook voor de jeugd hebben we een heel scala diverse sporten zoals racketsport, soccersquash, tang soo do (koreaanse karate), judo en verschillende outdooractiviteiten zoals survival en zwemmen. Ook als kind is onze sportschool in Zevenaar goed te bereiken. Voor de allerkleinsten is met hun ouders mee met de auto of achterop de fiets het veiligst uiteraard. Maar tieners en pubers kunnen eenvoudig zelf op de fiets heen en weer om, samen met hun vriend(inn)en, hun favoriete sport(en) te beoefenen.

Medisch fitnessprogramma

In onze sportschool met sauna in Zevenaar hebben we voor ieder wat wils: jong, oud, beginnend en gevorderd, maar ook voor mensen met een blessure. Bij Bent Sports kun je trainen met een medisch fitnessprogramma. Onze speciaal opgeleide medisch fitness instructeur begeleid je voor het bepalen van jouw doelen, het maken een persoonlijk programma, zelfstandig trainen en evaluatie. Medische fitness wordt vaak ingezet als voortraject voor fysiotherapie of als opvolging daarvan. Zo kun jij op jouw niveau en eventuele, tijdelijke beperking toch je conditie op peil houden en je spieren blijven trainen. 

Behaal je doelen met Bent Sports

Iedereen die bij ons komt sporten krijgt een persoonlijk trainingsschema dat ervoor zorgt dat jij jouw doel(en) gaat behalen. Daarnaast heeft iedereen de mogelijkheid tot ontspanning na inspanning door gebruik te maken van bijvoorbeeld de zonnestudio of onze sauna in Zevenaar. Daarnaast kan iedereen gebruik maken van de nieuwste apparatuur, de body & mind studio en een groot aantal in- en outdoor tennisbanen en vijf squashbanen.

Ben je benieuwd naar onze sportschool met sauna in Zevenaar? Kom gerust een keer langs voor een vrijblijvende rondleiding en kennismakingsgesprek. Ben je enthousiast geworden en wil je het liefst vandaag nog beginnen? Doe dan de lidmaatschapstest of vraag een gratis dagpas aan om te kunnen proeven van ons brede aanbod.