Sportcentrum Zevenaar

Ben jij op zoek naar een sportcentrum in Zevenaar om te komen fitnessen, zwemmen, tennissen? Of ben je opzoek naar een plek waar je personal training of groepslessen kan volgen? Wil je sporten, fitter worden en trainen op een plek waar jij je thuisvoelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Bent Sports in Zevenaar dé sportschool voor jou!

Sportcentrum in Zevenaar

Sportschool en sportcentrum in Zevenaar, Bent Sports, is dé plek voor individuele fitness, groepsfitness, racketsporten, zwemmen én ontspanning. Bij Bent Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelen te halen. Bij Bent Sports kun je de sport uitoefenen die jou leuk lijkt voel je je binnen de kortste keren weer gezond en fit. Daarnaast kun je na een intensieve workout gebruik maken van onze infraroodsauna of zonnebank om weer helemaal bij te komen.

Werk en sport combineren

Met ons sportcentrum in Zevenaar kun je werken en sporten ideaal combineren. Onze sportschool is namelijk gevestigd langs de A12. In minder dan één minuut na de afslag rijd je al het terrein van ons sportcentrum op. Na het sporten kun je een frisse douche nemen en je spieren ontspannen onder de zonnebank of in de infraroodsauna.

Sporten voor de jeugd

Ook voor de jeugd hebben we een heel scala diverse sporten zoals racketsport, soccersquash, tang soo do (koreaanse karate), judo en verschillende outdooractiviteiten zoals survival en zwemmen. Ook als kind is ons sportcentrum in Zevenaar goed te bereiken. Voor de allerkleinsten is met hun ouders mee met de auto of achterop de fiets het veiligst uiteraard. Maar tieners en pubers kunnen eenvoudig zelf op de fiets heen en weer om, samen met hun vriend(inn)en, hun favoriete sport(en) te beoefenen.

Medisch fitnessprogramma

In ons sportcentrum in Zevenaar hebben we voor ieder wat wils: jong, oud, beginnend en gevorderd, maar ook voor mensen met een blessure. Bij Bent Sports kun je trainen met een medisch fitnessprogramma. Onze speciaal opgeleide medisch fitness instructeur begeleid je voor het bepalen van jouw doelen, het maken een persoonlijk programma, zelfstandig trainen en evaluatie. Medische fitness wordt vaak ingezet als voortraject voor fysiotherapie of als opvolging daarvan. Zo kun jij op jouw niveau en eventuele, tijdelijke beperking toch je conditie op peil houden en je spieren blijven trainen. 

Behaal je doelen bij ons sportcentrum in Zevenaar

Iedereen die bij ons komt sporten krijgt een persoonlijk trainingsschema dat ervoor zorgt dat jij jouw doel(en) gaat behalen. Daarnaast heeft iedereen de mogelijkheid tot ontspanning na inspanning door gebruik van bijvoorbeeld de infrarood sauna of het zwembad. Daarnaast kan iedereen gebruik maken van de nieuwste apparatuur, de body & mind studio en een groot aantal in- en outdoor tennisbanen en vijf squashbanen.

Ben je benieuwd naar ons sportcentrum in Zevenaar? Kom gerust een keer langs voor een vrijblijvende rondleiding en kennismakingsgesprek. Ben je enthousiast geworden en wil je het liefst vandaag nog beginnen? Doe dan de lidmaatschapstest of vraag een gratis dagpas aan om te kunnen proeven van ons brede aanbod.