Sporten in Zevenaar? Kom naar Bent Sports!

Wil jij komen sporten in Zevenaar? Kom dan naar Bent Sports. We zijn niet zomaar een doorsnee sportschool, want we hebben een uniek aanbod sporten voor inspanning én mogelijkheden tot ontspanning na jouw intensieve workout. Volg bijvoorbeeld een groepsles, stel jouw persoonlijke trainingsschema samen, maak een duik in het zwembad en lounge vervolgens onder de zonnebank of in de sauna. 

Sporten in Zevenaar bij Bent Sports

Als je komt sporten in Zevenaar bij Bent Sports maak je standaard gebruik van de allernieuwste apparatuur. Volg bijvoorbeeld eens Funxtion, hierbij maak je gebruik van kettlebells, powerbags, snelheidsdrills en bokstechnieken. Met dit programma werk je aan kracht, conditie en uithoudingsvermogen. Daarnaast hebben we eGym: uniek in Zevenaar! Met eGym heb je de mogelijkheid tot het doen van een volledige workout in slechts een halfuurtje.

Sporten is voor iedereen: medische fitness

Ook als je graag wil komen sporten in Zevenaar bij ons, maar je hebt een blessure of medische aandoening, ook dan kun je terecht. Onze speciaal opgeleide medisch fitnessinstructeurs bieden verschillende sportprogramma’s. Ze helpen je bij het bepalen én behalen van je doelen, het maken van een persoonlijk trainingsschema en hoe je zelfstandig correct kunt trainen. Zo kun je op een verantwoorde manier sporten en forceer je geen spieren, pezen of andere blessures.

Sporten is voor iedereen: bedrijfsfitness

Als je druk, druk, druk bent, is het nog steeds belangrijk om voldoende te bewegen. Daarom kunnen jij en je werknemers voor een gereduceerd tarief komen sporten in Zevenaar bij Bent Sports. Fitte werknemers zijn energieker, effectiever en gemotiveerder. Daarnaast is samen sporten goed voor de teambuilding binnen het bedrijf. Kom eens een keer vrijblijvend een dag proberen met onze gratis dagpas.

Liever samen of alleen sporten?

Sporten kun je doen op veel verschillende manieren. Wilt u bijvoorbeeld liever alleen of juist samen sporten? In een groep sporten werkt vaak stimulerend en het is ook nog eens erg gezellig. Als je komt sporten in Zevenaar bij Bent Sports hebben we verschillende (fitness) groepslessen voor beginner, gevorderd, jong en oud. Zo kun je deelnemen aan onze yogalessen, gaan voor een bootcamp in de buitenlucht of een les spinning volgen.

Kom gratis sporten in Zevenaar

Wil je eerst een keer vrijblijvend sfeer komen proeven en kennismaken met onze mogelijkheden op het gebied van inspanning en ontspanning? Doe dan de lidmaatschapstest of maak nu gebruik van onze gratis dagpas. Dan kun je ongeacht doel, leeftijd of conditie komen ervaren hoe het is om te komen sporten in Zevenaar bij Bent Sports. Meld je aan en we nemen contact met je op voor een persoonlijke, vrijblijvende kennismaking.