Dé sportschool nabij Didam: behaal jouw doelen met Bent Sports

Ben jij op zoek naar een sportschool in Didam voor fitness of andere sporten? Wil jij sporten, fitter worden en trainen op een plek waar jij je thuisvoelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Bent Sports in Zevenaar dé sportschool voor jou!

Sportschool in Didam

Sportschool en fitnesscentrum Bent Sports is gevestigd in Zevenaar, een kleine tien minuten met de trein of een halfuurtje fietsen vanaf Didam. Dit is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en racketsporten. Bij Bent Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelen te halen. Bij Bent Sports kun je de sport uitoefenen van jouw keuze en voel je je binnen de kortste keren weer gezond en fit.

Werk en sport combineren

Bij sportschool en fitnesscentrum Bent Sports in de buurt van Didam en gevestigd in Zevenaar, kun je werken en sporten ideaal combineren. Onze sportschool is namelijk gevestigd langs de A12. In minder dan één minuut na de afslag rijd je al het terrein van onze sportschool en fitnesscentrum op. Na het sporten kun je een frisse douche nemen en je spieren ontspannen onder de zonnebank of in de infraroodsauna.

Afvallen

Sporten voor de jeugd

Ook voor de jeugd hebben we een breed aanbod diverse sporten zoals racketsport, soccersquash, tang soo do (koreaanse karate), judo, verschillende outdooractiviteiten zoals survival en zwemmen. Ook als kind is onze sportschool in Zevenaar goed te bereiken vanuit Didam. Voor de allerkleinsten is met hun ouders mee met de auto, trein of achterop de fiets het veiligst uiteraard. Maar tieners en pubers kunnen eenvoudig zelf met de trein of op de fiets heen en weer reizen om, samen met hun vriend(inn)en, hun favoriete sport(en) te beoefenen.

Medisch fitnessprogramma

We hebben voor ieder wat wils: jong, oud, beginnend en gevorderd, maar ook voor mensen met een blessure. Bij Bent Sports, dé sportschool vlakbij Didam, kun je trainen met een medisch fitnessprogramma. Onze speciaal opgeleide medisch fitness instructeur begeleid je voor het bepalen van jouw doelen, het maken een persoonlijk programma, zelfstandig trainen en evaluatie. Medische fitness wordt vaak ingezet als voortraject voor fysiotherapie of als opvolging daarvan. Zo kun jij op jouw niveau en eventuele, tijdelijke beperking toch je conditie op peil houden en je spieren blijven trainen. 

Behaal jouw doelen

Iedereen die bij ons komt sporten in onze sportschool vlakbij Didam, krijgt een persoonlijk trainingsschema dat ervoor zorgt dat jij jouw doel behaalt. Daarnaast heeft iedereen de mogelijkheid tot ontspanning na inspanning door gebruik van bijvoorbeeld de infrarood sauna of het zwembad. Daarnaast kan iedereen gebruik maken van de nieuwste apparatuur, de body & mind studio en een groot aantal in- en outdoor tennisbanen en vijf squashbanen.

Ben je benieuwd welk lidmaatschap van onze sportschool vlakbij Didam het beste bij jou past? Doe de lidmaatschapstest of vraag een gratis dagpas aan.