Sportschool in Doetinchem gezocht? Bekijk de mogelijkheden

Sportschool in Doetinchem gezocht? Bekijk de mogelijkheden van Bent Sports. We bieden (medische of bedrijfs-) fitness, personal training, racketsporten, zwemmen, groepslessen en meer. Bekijk onze lidmaatschappen of vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Na inspanning hoort ontspanning, dus ook daar hebben we aan gedacht. Je kunt gebruik maken van een zonnebank of infraroodsauna. Zo gaat u helemaal fit en opgefrist weer naar huis.

Sportschool in Doetinchem

Onze sportschool nabij Doetinchem is gevestigd in Zevenaar. Dit is slechts een kwartier reizen met de trein of een halfuur met de auto. Zo kun je onder alle weersomstandigheden droog naar onze locatie komen om lekker te sporten. We bieden diverse trainingen en groepslessen, zodat je altijd wat te kiezen hebt en afwisseling in je trainingsschema kunt aanbrengen. Zo bieden we personal training voor een op maat gemaakt en persoonlijk advies. De begeleiding is individueel en geheel gericht op jouw wensen en doelen. Je leert gezondere keuzes maken en een goede leefstijl ontwikkelen.

Naast individuele training bieden we medische fitness in onze sportschool nabij Doetinchem. Medische fitness biedt de mogelijkheid om toch te sporten als je een blessure, medische aandoening of andere sportbeperking hebt. Onze speciaal opgeleide medisch fitness instructeur begeleid je voor het bepalen van je doelen, het maken van een persoonlijk schema, zelfstandig trainen en evaluatie. Medisch fitness wordt vaak ingezet als voor- of vervolgtraject vanuit fysiotherapie. Bekijk onze diverse zorgprogramma’s.

Bedrijfsfitness voor fittere werknemers

Ook voor de drukke werknemers hebben we een passend aanbod. Fittere werknemer zijn minder vaak ziek, zijn vrolijker en werken effectiever. Je werkgever biedt je de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief te kunnen sporten bij Bent Sports. We werken samen met diverse lokale bedrijven en zijn aangesloten bij landelijke platformen voor bedrijfsfitness. Meer weten? Neem contact met ons op door te mailen naar info@bentsports.nl.

Ontspanning na inspanning

Na een flinke inspanning hoort ontspanning. Dat weten we maar al te goed bij Bent Sports. Daarom hebben we voor zowel een zonnebank als een infraroodsauna gezorgd. De zonnebank geeft je een zomers gevoel en je zal je er fitter en vrolijker door volen. Zeker met dat Hollandse druilerige weer soms. Naast dat het je opknapt, wordt je er ook nog bruiner van. De zonnebank is voor al onze leden gratis beschikbaar. 

Onze sportschool nabij Doetinchem beschikt in zowel heren- als dameskleedruimte over een infraroodsauna. Deze is gratis te gebruiken en biedt vele voordelen voor je lichaam. De infraroodstraling verwarmt direct de huid zonder dat daar warme lucht voor nodig is. Het effect is dat de bloedcirculatie toeneemt wat zorgt voor een betere doorbloeding, transpiratie en versnelde afvoer van afvalstoffen, vooral na een sportieve inspanning.

Gratis dagpas aanvragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze sportschool nabij Doetinchem? Vraag dan een gratis dagpas aan. Hiermee kun je een dag gratis komen sporten en de sfeer komen proeven in onze sportschool. We weten zeker dat je daarna weer terug wilt komen. Wil je graag eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag bij het behalen van je doelen. Mail naar info@bentsports.nl of bel direct naar 0316 – 33 17 82.