Bent Sports - Sportschool & fitness in de buurt van Duiven

Ben jij op zoek naar een sportschool in de buurt van Duiven met een gemoedelijke sfeer en een groot aanbod? In Duiven en omgeving heb je de keus uit verschillende sportscholen. Bent Sports is één zo’n sportschool langs de A12 in Duiven. We adviseren je om bij diverse sportscholen een gratis try-out te doen. Na een proefles krijg je een duidelijk beeld van de sfeer en het aanbod van een sportschool. Welke sporten vind je leuk om te doen? Waar krijg je goede begeleiding? Deze factoren zijn belangrijker dan de laagste prijs of de meest nabije locatie.

Het voordeel van een sportschool in de buurt is dat het minder tijd kost om te gaan sporten. Bent Sports is goed bereikbaar vanuit Duiven. Stap op de fiets en ga via de Roodwilligenstraat naar Bent Sports. Binnen tien minuten ben je bij onze sportschool nabij het ziekenhuis van Zevenaar. Deze lange fietsstraat is de perfecte plek voor een warming-up, waardoor je direct aan de slag kan. Liever met de auto? Bent Sports ligt direct naast de A12. Als je in de Achterhoek werkt, dan ligt Bent Sports op de route en kost een bezoekje aan onze sportschool jou geen reistijd.

Onze sportschool gemoedelijke sfeer. We hebben veel verschillende leden: van startende sporters tot senioren. De verhouding man/vrouw is ongeveer gelijk. Onze leden waarderen de persoonlijke begeleiding en aandacht. Je wordt door ons écht geholpen. Als we zien dat je moeite hebt met een bepaald fitnessapparaat, dan leggen we alles duidelijk uit. Als je gaat sporten, leer je ook veel nieuwe mensen kennen. Dit geldt vooral als je op vaste tijden naar de sportschool komt. Dit geeft motivatie om de volgende keer weer te gaan sporten.

Natuurlijk heb jij een voorkeur voor bepaalde sporten. Vind je het leuker om te squashen dan om te korfballen? Of vind je het belangrijk dat er groepslessen gegeven worden? Vergelijk het aanbod van verschillende sportscholen en vind de sportschool die 100% bij ej past. Bij Bent Sports zijn we gespecialiseerd in groepslessen, fitness en racketsporten. Zo hebben wij veertien tennisbanen en meerdere squashbanen. Heb je nog nooit een racket vastgehouden? Volg dan ons trainingsprogramma, waardoor je als beginner snel de kneepjes van het vak leert.

Natuurlijk bieden we een uitgebreid fitnessprogramma, maar daarnaast kun je als lid van Bent Sports deelnemen aan allerlei groepslessen. Van Tang Soo Do tot yoga. Van survival tot pilates. Van bodyattack tot bodypump. Wat eigenlijk niet? Bekijk hier ons volledige aanbod groepslessen.

Beste Duivenaar, je bent van harte welkom om een keer gratis te sporten. Vraag hier jouw gratis dagpas aan en ervaar het verschil bij Bent Sports.