Sportschool Lobith

Individuele begeleiding en een-op-een begeleiding voor het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen. Dat is wat je mag verwachten wanneer je komt sporten bij Bent Sports. Bovendien is onze sportschool op slechts 12 km afstand van Lobith! 

Als je op zoek bent naar een sportschool waar ruimte is voor persoonlijke groei, waar je goed begeleid wordt en een ruim aanbod aan diverse groepslessen, dan is Bent Sports dé sportschool waar je moet zijn. Met een ruime fitness en keuze uit meer dan 40 trainingen hebben we een heel gevarieerd aanbod aan groepslessen.

Fitness in Lobith

Wil je graag aan je conditie werken of kom je juist naar de sportschool voor krachttraining? In onze fitness in Zevenaar, nabij Lobith, Tolkamer, Herwen, Pannerden en Babberich, is het allemaal mogelijk. Bovendien heb je als lid van Bent Sports vele voordelen, zoals een gratis trainingsschema, gratis gebruik van de zonnebank en sauna en dagelijks persoonlijke begeleiding.

Bij Bent Sports begrijpen we dat je af en toe een beetje motivatie nodig hebt om jouw doelen te behalen. Daarom staan onze instructeurs iedere dag voor je klaar om je te begeleiden en instrueren. Bovendien krijg je iedere 6 tot 8 weken een nieuw trainingsschema, zodat je vooruit kunt.

Vraag de gratis dagpas aan

Je komt er pas achter of je het naar je zin hebt in een bepaalde sportschool wanneer je er zelf bent geweest. Wanneer je aan een groepsles hebt meegedaan, de fitness hebt bezocht en een beetje van de sfeer hebt kunnen proeven. Vergeet ook zeker niet om eens op verschillende tijdstippen langs te komen, zodat je kunt voelen welk moment het beste bij jou past.

Met de gratis dagpas kun je alvast een voorproefje krijgen van het sporten bij Bent Sports. Je kunt dan eenmalig exclusief gebruik maken van de fitness en groepslessen. Tennis en squash zijn uitgesloten.