Yoga volgen? Behaal je doelen

Sportschool met yoga gezocht? Dan ben je bij Bent Sports aan het juiste adres. We hebben een speciale Body & Mind studio en mogelijkheden tot ontspanning. Met yoga leer je je geest, gevoel en lichaam beheersen en verenigen. Naast yoga bieden we ook de mogelijkheid tot personal training, groeps- en buitenfitness, funxtion, eGym, racketsporten en zwemmen. Al velen ging jou voor. Bij Bent Sports behaal je namelijk je doelstelling, wat je doel ook is!

Sportschool met yoga

Als je opzoek bent naar een sportschool met yoga, zit je bij Bent Sports goed. Met yoga focus je je op je ademhaling, concentratie, meditatie, lichamelijke oefening en bewustheid. Ook voor je gezondheid kan yoga bevorderend werken. Uit onderzoek blijkt dat de yoga-ademhaling een methode is om het autonome zenuwstelsel in balans te brengen. Het beïnvloedt ook psychologische en stressgerelateerde klachten. Daarnaast vraagt yoga ook kracht, uithoudingsvermogen en balans. Het legt nadruk op lichamelijke kracht, atletisch vermogen en soepelheid. Ook voor mensen die struggelen met prestatiedruk of faalangst is yoga een uitkomst.

Afvallen

Meer mogelijkheden

Onze sportschool biedt naast yoga nog veel mogelijkheden tot in- en ontspanning. Zo kun je kiezen voor personal training, groeps- en buitenfitness, funxtion, eGym, diverse racketsporten en zwemmen. Bij Bent Sports behaal je al je doelstellingen, wat die ook zijn! Met persoonlijke trainingsschema’s zorgen we daarvoor. En met mogelijkheden tot ontspanning kun je ook even relaxen na een zware work-out. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze infraroodsauna en zonnebank. We hebben een groot aantal in- en outdoor tennis- en squashbanen, een Body & Mind studio en de nieuwste fitnessapparatuur.

Gratis sporten

Kom een gratis dag sporten in onze sportschool met yoga met een gratis dagpas. Op deze manier kun je laagdrempelig en vrijblijvend kennismaken met de mogelijkheden en sfeer in onze sportschool. We kunnen vast verklappen: de mogelijkheden zijn eindeloos en de sfeer is altijd sportief. Als je er nog niet zeker van bent welke sport het beste bij jou past: ook daar hebben we een oplossing voor. Doe de gratis lidmaatschapstest en ontdek welk soort lidmaatschap en welke sport het beste bij jou past.

Wil je graag meer weten over onze sportschool, onze lessen of de mogelijkheden? Of wil je graag gewoon een keer langskomen om kennis te maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag bij het bereiken van jouw doelen.