Nieuw! bij Bent Sports

Nieuw bij Bent Sports: Vytal!

VYTAL is de makkelijkste manier om af te vallen, aan te komen of gezonder te eten zonder dat je je eigen voedingspatroon compleet hoeft om te gooien! Jij krijgt een handige app waarin je precies kan zien wat je moet eten om je doelstelling te bereiken, volledig rekening houdend met jouw voorkeuren! En dat niet alleen, want VYTAL komt met meer dan 1500 lekkere recepten, een handig boodschappenlijstje en zelfs de mogelijkheid om je boodschappen direct thuis te laten bezorgen!

Wij kunnen je eenvoudig coachen via de VYTAL-coachomgeving en zorgen ervoor dat je je doelstelling bereikt. Via de chatfunctie in de app kun je ons vragen stellen en word je andersom ook gecoacht.

Alle recepten voor jou

Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediƫntenlijst, bereidingswijze en een overzicht van 28 voedingswaarden. Bereid je meerdere porties of kook je voor meerdere personen? Geen probleem! Pas eenvoudig het aantal porties en de portiegroottes aan.

Zet je boodschappenlijstje klaar
Plannen is eenvoudig, je kunt bij je dagmenu 10 dagen vooruitkijken. Selecteer voor welke dagen je boodschappen wil doen en voeg eventueel extra ingrediƫnten toe die je nodig hebt.

 

Al 78 mensen gingen je voor!

Omdat we werken met kleine groepen is het belangrijk dat je je snel aanmeldt. We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar. We nemen na je aanmelding direct contact met je op zodat we eventuele vragen kunnen beantwoorden en een intake kunnen plannen!

dagen
uur
minuten
seconden