Word jij onze nieuwe collega?

Schoonmaker

Ben jij niet vies van schoonmaken, wil je de handen uit de mouwen steken en vind je het niet erg heel vroeg op te staan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wegens zwangerschapsverlof zoeken wij een tijdelijke nieuwe collega. Bij goed functioneren behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden.

De Functie
Je bent onderdeel van een gezellig team en draagt bij aan een hygiënisch en schoon sportcentrum. Je werkt op verschillende ochtenden door de week (starttijd rond 06.00 uur) maar in ieder geval vrijdag- en zaterdagochtend. Daarnaast ben je flexibel om in te vallen tijdens vakanties en bij ziekte van andere collega’s.

Enthousiast geworden?
Stuur dan je c.v. naar Marina Verbaten, e-mail: marina@bentsports.nl. Wil je eerst meer informatie? Dan kun je bellen naar telefoonnummer 0316-331782 en vragen naar Marina.

Werken bij Bent Sports

Gezondheidscentrum Bent Sports is een multifunctioneel sportcentrum met faciliteiten als tennis, squash, fitness en een ruim aanbod in groepslessen en voorzien van de nieuwste apparatuur. In de regio zijn wij één van de grootste sportcentra. Ongedwongen bewegen met persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Wij gaan verder dan alleen het aanbieden van sportfaciliteiten en hebben focus op een bewuste en gezonde leefstijl.