fbpx

Word jij onze nieuwe collega?

Coördinator Fitness

Wie zoeken wij?
Iemand met een grote passie voor sport en die met zijn enthousiasme deze passie weet over te brengen op onze leden. We zoeken iemand die leidinggevende ervaring heeft. Je krijgt energie van begeleiding op de vloer en zit liever niet achter een computer. Je hebt een ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit, een voortrekkersrol en wil graag je schouders eronder zetten om samen met ons te groeien.

Wat mag je van ons verwachten?
Een fijne werkomgeving en een leuk team collega’s. Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Diverse in- en externe opleidingen. Natuurlijk mag je onbeperkt sporten en krijgt je gezin bovendien een leuke korting op een lidmaatschap. Een jaarlijkse bonus omdat we het fijn vinden als je niet verzuimt wegens ziekte.

Enthousiast geworden over deze vacature?
Stuur dan je c.v. inclusief motivatie én foto naar marina@bentsports.nl. Wil je eerst meer informatie? Dan kun je bellen naar telefoonnummer 0316-331782 en vragen naar Marina Verbaten (Club Manager)

Een kleine impressie van onze club

Werken bij Bent Sports

Gezondheidscentrum Bent Sports in Zevenaar is al ruim 20 jaar dé sportschool in de regio Liemers. Het is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, squash en tennis. We onderscheiden ons door het diverse aanbod in mogelijkheden maar zeker ook door onze persoonlijke begeleiding. We kennen onze klanten en stimuleren ze met onze deskundigheid en begeleiding om hun persoonlijke doelstellingen te halen. Dit alles in een supermooie club waar onze leden in een veilige en schone omgeving kunnen sporten.