fbpx

Word jij onze nieuwe collega?

Horecamedewerker parttime

Voor ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste, parttime Horecamedewerker voor (in ieder geval) de dinsdagochtend en woensdagavond tot sluit. Daarnaast zetten we je regelmatig in voor invaldiensten.

Ben jij altijd bezig met het overtreffen van de verwachtingen van jouw gasten? Wil je bij een superleuk bedrijf komen werken? Ben je op zoek naar een leuke (bij-)baan en is werken in de avonduren en weekenden geen probleem voor je? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden je een afwisselende baan in een gezellig team bij het leukste sportcentrum van De Liemers! Heb je ervaring in de horeca dan is dat een pre, maar geen voorwaarde. Belangrijker voor ons is hoe je bent als persoon!

Ben jij representatief, klantvriendelijk, servicegericht, commercieel ingesteld en zie jij je al helemaal achter de bar staan bij Bent Sports? Stuur dan je CV inclusief motivatie en foto naar marina@bentsports.nl en wie weet, ben jij straks onze nieuwe collega!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marina Verbaten via telefoonnummer 0316 – 33 17 82.

Schoonmaakmedewerker parttime

Ben jij niet vies van schoonmaken, wil je de handen uit de mouwen steken en vind je het niet erg heel vroeg op te staan (starten 06.00 uur)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wegens zwangerschap zoeken wij een nieuwe collega die ons team blijvend komt versterken.

De Functie
Je bent onderdeel van een gezellig team en draagt bij aan een hygiënisch en schoon sportcentrum. Je werkt op verschillende ochtenden door de week (starttijd 06.00 uur) maar in ieder geval vrijdag- en zaterdagochtend. Daarnaast ben je flexibel om in te vallen tijdens vakanties en bij ziekte van andere collega’s.

Enthousiast geworden?
Stuur dan je c.v. naar Marina Verbaten, e-mail: marina@bentsports.nl. Wil je eerst meer informatie? Dan kun je bellen naar telefoonnummer 0316-331782 en vragen naar Marina.

Werken bij Bent Sports

Gezondheidscentrum Bent Sports is een multifunctioneel sportcentrum met faciliteiten als tennis, squash, fitness en een ruim aanbod in groepslessen en voorzien van de nieuwste apparatuur. In de regio zijn wij één van de grootste sportcentra. Ongedwongen bewegen met persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Wij gaan verder dan alleen het aanbieden van sportfaciliteiten en hebben focus op een bewuste en gezonde leefstijl.