Zonnebank in Zevenaar? Gratis voor leden

Ben je toe aan een beetje ontspanning omdat je net een drukke werkweek achter de rug hebt? Of heb je zojuist intensief gesport tijdens een van onze groepslessen? Maak dan gebruik van onze zonnebank in Zevenaar. Vanuit Zevenaar en omgeving ben je binnen korte tijd bij onze sportschool, gelegen langs de A12. Ideaal, wanneer je na het werk even tot rust wilt komen. In onze zonnestudio kun je lekker ontspannen. Mooi meegenomen: je krijgt er een mooi kleurtje van en het gebruik van de zonnebank is gratis voor onze leden. 

Ben jij al lid van de #1 sportschool in Zevenaar? Bij Bent Sports kun je diverse sporten uitoefenen, zowel individueel als in een groep én heb je de mogelijkheid tot ontspanning. Onder begeleiding van onze personal trainers en met de nodige persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat jij jouw doelstellingen behaalt, waardoor je je binnen korte tijd gezond(er) en fit(ter) voelt.

Individueel sporten en groepslessen

Bij Bent Sports hebben we een grote fitnesszaal, voorzien van de nieuwste apparatuur, waar persoonlijke begeleiding voorop staat. Onze instructeurs helpen je graag zodat jij efficiënt jouw doel kan behalen. Om effectief te kunnen starten, beginnen we met een algehele bodycheck zodat jij en wij een goed beeld krijgen van jouw startpunt. Samen maken we een fitness-schema op maat, die aansluit bij jouw doelen. Wil je echt een-op-een begeleiding? Start dan met Personal Training.

Zijn groepslessen meer jouw ding? Of wil je fitness graag combineren? We hebben een ruim en divers aanbod aan groepslessen, voor jong en oud. Van yoga en pilates tot survival en bootcamp. Ook bieden we groepslessen aan voor actieve ouderen, waarbij we de focus leggen op het onderhouden van de conditie evenals het versterken van de spieren.

Na inspanning, ontspanning onder de zonnebank

Klaar met sporten? Vergeet dan niet om lekker even te ontspannen onder de zonnebank! Daarbij kun je ook gebruik maken van de infraroodsauna, waar je op een comfortabele manier kunt genieten van de warmte. Na een sportieve inspanning worden afvalstoffen in je lichaam sneller afgevoerd. Wil je ook kunnen genieten van deze faciliteiten? Vraag dan nu jouw gratis dagpas aan! Met de gratis dagpas kun je eenmalig gebruik maken van de fitness en groepslessen én van onze zonnebank en infraroodsauna.