Nieuws

 • Tuimeljudo; de ideale voorbereiding voor kids van 3 t/m 5 jaar

  Tuimelen is de ideale voorbereiding voor jonge kinderen op judo en elke ander...

  Lees meer
 • Become a Bent Sports Fit Girl!

  Kom naar de info-avond op 29 januari of 1 februari en meld je aan.

  Lees meer
Meer nieuws

Sportschool Duiven

Op zoek naar een sportschool voor fitness in de omgeving van Duiven? Kom sporten bij Bent Sports in Zevenaar!

Woon je in Duiven en omgeving en ben je aan het denken om te starten met sporten, bijvoorbeeld met fitness, bij een professionele sportschool? Dan is Bent Sports in Zevenaar dé plek voor jouw lichaam om gezond en fit te worden.

Wat andere mensen vinden van sporten, zoals fitness, bij sportschool Bent Sports nabij Duiven

Ben je op zoek naar een sportschool in Duiven en omgeving? Kom dan snel een kijkje nemen bij Bent Sports in Duiven. Hier zijn er meerdere succesverhalen over mensen die door te sporten weer helemaal gezond, fit en positief in het leven staan.

Pieter (32 jr): "Bent Sports is anders dan andere sportscholen in de omgeving van Zevenaar. Dit komt door hun professionele begeleiding en persoonlijke aanpak Zij motiveerden mij constant op het moment dat ik het even niet meer zag zitten". Door de hulp van het deskundige personeel van Bent Sports is sporten een deel van mijn leven geworden en voel ik mij veel prettiger in mijn vel zitten."

Rita (56 jr): "Ik wilde wel beginnen met sporten, maar had er de tijd niet voor. Ik woon en werk in Duiven en een vriendin van mij vertelde over een Sportschool in Zevenaar. Ik ben daar met een gratis proefweek gestart. Ik voel mij bij Bent Sports als een vis in het water."

Bij Bent Sports kun je terecht voor fitness, individueel en in groepsverband, maar ook voor racketsporten en zelfs voor ontspanning!

Wil je net zo lekker in je vel zitten als Pieter en Ria?

Vul dan onderstaand formulier in of doe de gratis lidmaatschapstest. Bij Bent Sports bieden wij jou professionele begeleiding bij fitness en andere sporten. Bent Sports neemt binnen één werkdag contact met je op om een persoonlijke kennismaking in te plannen. Natuurlijk kun je ook telefonisch contact met ons opnemen bij vragen. Bel naar 0316 – 33 17 82 voor meer informatie.

Bekijk ook:

Gezondheidscentrum Didam | Tennis Duiven | Yoga Duiven

Nieuws

 • Tuimeljudo; de ideale voorbereiding voor kids van 3 t/m 5 jaar

  Tuimelen is de ideale voorbereiding voor jonge kinderen op judo en elke ander...

  Lees meer
 • Become a Bent Sports Fit Girl!

  Kom naar de info-avond op 29 januari of 1 februari en meld je aan.

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Gezondheidcentrum Bent Sports
Hunneveldweg 6B
6903 ZM Zevenaar

0316 – 33 17 82

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.