Padel

Vanaf nu kun je bij Bent Sports ook padellen!

Padel is een snelle, dynamische en een uitdagende sport. Het spel resulteert in vaak lange en spectaculaire rally’s. En… Padel is er voor iedereen! Voor jong en oud en voor alle niveaus.

Bent Sports beschikt over 7 Padelbanen

  • 4 padelbanen buiten, 3 padelbanen indoor
  • Een baan reserveren kan via bent.baanreserveren.nl
  • Heb je nog geen racket? Je kunt bij ons een racket inclusief ballen huren

Spelregels Padel
Voor het spelen van Padel zijn een aantal basis- en spelregels, via deze link delen we ze graag met je.

Clinics
Wil je ervaren of Padel iets voor je is? We organiseren op diverse momenten clinics. Je kunt dan onder begeleiding van een trainer van Padelvision kennismaken met Padel. Vraag één van onze medewerkers voor meer informatie.

Tijdens de clinics is het ook mogelijk om diverse rackets uit te proberen en je te laten adviseren welk racket bij jou past.

Padelles
Wil je de fijne kneepjes van Padel leren? Meld je dan aan voor les! Onze partner Padelvision verzorgt op ons park de lessen. Meer informatie over de lessen en aanmelden kan door te mailen naar info@tennisvision.nl

Tennis

Bij Bent Sports in Zevenaar, nabij Duiven, kun je terecht voor diverse racketsporten, waaronder tennis. Bent Sports beschikt over een groot aantal banen:

  • 3 Plexipave binnenbanen (deze zijn opgebouwd uit 11 lagen. Plexicushion Prestige is de ondergrond van de Australian Open);
  • 7 buitenbanen waarvan 2 gravel en 5 kunstgrasbanen.

Door de verschillende ondergronden is het mogelijk om het hele jaar door, elk seizoen bij ons te tennissen!

Ook voor de beginner heeft Bent Sports mogelijkheden. Zo bieden we via TennisVision lessen aan. Zo zal ook de beginner tot optimale prestaties komen!

Elk jaar organiseert Bent Sports verschillende competities. Zo organiseren wij elk jaar een seniorencompetitie, dameswintercompetitie, de Brantcompetitie en de Wintercompetitie. Voor mensen die interesse hebben om vaker competities en toernooien te spelen zijn er diverse mogelijkheden.

Squash

Wil jij liever een andere racketsport beoefenen? Bij Bent Sports beschikken we ook over squashbanen waar je heerlijk kunt squashen. Daarnaast kun je met een abonnement van Bent Sports ook fitnessen én genieten van diverse ontspanningsmogelijkheden, zoals sauna en zonnebank.

Reserveer jouw baan online

Wil je komen padellen, tennissen of squashen? Reserveer dan online je baan, rackets en ballen via bent.baanreserveren.nl

Neem contact met mij op voor meer informatie!

Heb jij zin gekregen om te gaan tennissen, padellen of squashen bij Bent Sports in Zevenaar, nabij Duiven? Vul dan onderstaand formulier in! Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sportschool en fitnesscentrum Bent Sports in Zevenaar is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, en racketsporten. Bij Bent Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.