Welk lidmaatschap past bij jou?

Bij Bent Sports kun je kiezen voor verschillende soorten abonnementen. Om te bepalen wat het beste bij jou past maken we graag een persoonlijke afspraak.

Je kunt al komen sporten vanaf € 44,95 per maand. Jeugd t/m 15 jaar kan al komen sporten voor € 24,95 per maand en jongeren t/m 21 jaar vanaf € 29,95!

Wil je met het hele gezin komen sporten? Wellicht is een gezinsabonnement dan voordeliger! Hiermee sport je met het hele gezin al vanaf slechts € 99,95 per maand.

Waarom kiezen voor Bent Sports?

Al velen gingen jou voor. Bij Bent Sports behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is! Bent Sports onderscheid zich van andere sportscholen in Zevenaar door:

  • Persoonlijke trainingsschema’s die ervoor zorgen dat jij jouw doelstelling haalt.
  • Mogelijkheden tot ontspanning, bijvoorbeeld in de infrarood sauna, zonnebank of in het zwembad.
  • Groot aantal in- en outdoor tennisbanen, padelbanen en vijf squashbanen.
  • Body & Mind studio.
  • Fitness voorzien van nieuwste apparatuur en eGym (uniek in Zevenaar).
Ans
Lid sinds 1 augustus 2019
“Ik dacht dat er geen gram afging! Maar dankzij de persoonlijke en goede begeleiding van de instructeurs gaat het nu toch de goede kant op en ben ik al 20 kilo kwijt!”
Virginia
Lid sinds 25 februari 2022
“Bent Sports biedt vele sportmogelijkheden met deskundige begeleiding. Tevens kun je voor sportgerelateerde zaken terecht. Ook is de fysiotherapiepraktijk de Romei er gevestigd en biedt Sportmassagepraktijk Santé d’Or diverse behandelingen aan. Alles laagdrempelig en op 1 locatie. Werken aan je gezondheid gaat zo vanzelf!”
Mona
Lid sinds 1 september 2018
“Ik zou niet meer zonder sport kunnen! Vanaf het moment dat ik binnenkwam bij Bent was ik blij verrast over de goede sfeer en het vriendelijke personeel en de mensen die daar aan het sporten zijn.”

Doe de lidmaatschapstest!

Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijk advies.

Gezondheidscentrum Bent Sports in Zevenaar is dé plek voor fitness, groepslessen, tennis en squash. Bij Bent Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.