Gratis sporten bij Bent Sports

Sporten te duur? Kom gratis sporten. Bij Bent Sports in Zevenaar is het mogelijk gebruik te maken van de gratis dagpas. Kom voor niets een dag lang sporten en ontdek of sporten bij ons iets voor jou is. Sporten is gezond en houdt je fit! Vaak haken mensen af, omdat sporten teveel geld kost. Contributie, materialen, lidmaatschappen, vaak vormen deze een flinke kostenpost. Sporten hoeft echter helemaal niet duur te zijn. Kom gratis sporten bij Bent Sports. We hebben alvast een paar tips om gratis in vorm te blijven.

Kom gratis sporten

  1. Hardlopen. Hardlopen hoeft natuurlijk niet per se op een loopband. Een lekker rondje joggen door de drukke stad of door het rustige bos kan helpen te ontspannend. Je ziet en hoort van alles om je heen en tegelijkertijd werk je aan je conditie.
  2. Wandelen. Doe je het liever iets rustiger aan? Ga dan lekker wandelen! Wandelen is wat minder intensief, maar dat maakt het niet minder gezond. Met wandelen train je ook je spieren en blijf je fit.
  3. Fietsen. In Nederland wordt er volop gefietst. Er zijn overal fietspaden te vinden om de mooiste routes te kunnen rijden. Denk hierbij aan Zuid-Limburg, Drenthe, de Veluwe of de Zeeuwse kust.
  4. Zwemmen. Zwemmen in een zwembad is natuurlijk niet gratis, hiervoor wordt vaak wel een entreeprijs gevraagd. Echter, als het mooi weer is kun je prima naar de zee of naar een plas. Nederland is een land vol met water waardoor er dus altijd wel een plek is om een lekker frisse duik te nemen.
  5. Fitness. Fitnessen kan ook zonder apparaten. Met behulp van eigen materialen kun je prima een eigen oefening in elkaar zetten. Het is daarnaast ook mogelijk om via het internet een les thuis te volgen. Volg verschillende programma’s via YouTube bijvoorbeeld.    

Echter, gratis sporten in een sportschool geeft natuurlijk een beter resultaat! Wij begeleiden je met het opstellen van een trainingsschema om zo het meeste uit de activiteiten te behalen. Daarnaast is een abonnement op de sportschool een goede stok achter de deur om ook daadwerkelijk te komen sporten.

Gratis sporten bij Sportschool Bent Sports

Voel je toch meer voor het sporten in een sportschool? Dat begrijpen we! Bij Bent Sports in Zevenaar hebben we een zeer uitgebreid aanbod aan activiteiten. Exclusieve oefeningen, personal training, groepslessen en materialen die je zelf niet kunt aanschaffen. Daarom is gratis sporten in onze sportschool een goede optie. Daarnaast kunnen wij je van persoonlijke begeleiding en coaching voorzien. Hierdoor ontwikkel je je krachten, kwaliteiten, flexibiliteit en conditie vele malen beter dan wanneer je zelf aan de slag gaat met oefeningen. Wil je niet vastzitten aan tijden? Dankzij onze ruime openingstijden is er altijd wel een geschikt moment om even te komen sporten bij ons.

Maak gebruik van de GRATIS dagpas

Bij Bent Sports in Zevenaar kun je nu gebruik maken van een gratis dagpas. Met deze gratis pas kunt u gebruik maken van onze apparaten en faciliteiten. Maak gebruik van de dagpas en ervaar of sporten bij ons iets is voor jou! Wanneer je bij ons sport, biedt dat vele mogelijkheden. Onze gespecialiseerde coaches en personal trainers begeleiden je bij het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen. Een op maat gemaakt trainingsschema houdt je fit en brengt je conditie weer op peil. Ook kun je groepslessen volgen, dat maakt het sporten ook nog eens sociaal! Kortom, genoeg redenen om bij ons gratis te komen sporten. Waar wacht je nog op? Vraag nu de gratis dagpas bij Bent Sports aan.