DANCE!

Les Mills Dance is een energieke workout van 45 minuten waarin dans je uitdaagt. Elke les bestaat uit tien op zichzelf staande tracks, met elk een eigen choreografie en muziek. De workout bevat drie cardiopieken, een warm-up en een cool down. Je maakt innovatieve dansbewegingen die perfect samensmelten met de muziek, geïnspireerd door wereldwijde dansgenres.

Bij Les Mills Dance ligt de nadruk op beweging en techniek, zodat de workout makkelijk te volgen is voor iedereen die wil leren dansen of zijn/haar dansskills wil verbeteren. De heldere en muzikale coaching gaat jou helpen om moeiteloos de bewegingen onder de knie te krijgen. Ondertussen word je fitter terwijl je kunt genieten door écht te dansen! The floor is yours! Elke drie maanden komt er een nieuwe release uit, met nieuwe bewegingen en muziek. Zo blijf je gemotiveerd en uitgedaagd.

VOORDELEN

  • Je wordt fitter terwijl je danst; 
  • Je leert om écht te dansen; 
  • Je verbetert je dansskills; 
  • Je voelt jezelf blijer en energieker;
  • Je wordt zelfverzekerder.

Deze les is op de volgende tijden:

Dag Van Tot Opmerkingen Details
Maandag 19:30 20:15 Studio 3 Carole
Woensdag 19:30 20:15 Studio 3 Carole

VRAAG NU JOUW GRATIS DAGPAS AAN!

Het behalen van resultaten is vaak de belangrijkste reden om lid te worden van een fitnessclub. Of het nu om gewichtsverlies, strakker worden of kracht en conditie gaat. Als je alleen sport is de verleiding groot om te stoppen als het zwaar wordt. De oplossing is GROEPSFITNESS! Bewegen moet leuk zijn, geen verplichting. Sporten in een groep geeft je de energie en het zelfvertrouwen om het beste in jezelf naar boven te halen. Je krijgt energie door te bewegen met anderen en je motiveert elkaar om net dat beetje extra te geven.