Lekker actief buiten bezig zijn en gelijk sporten? Dat kan! Bent Sports werkt samen met Primates Outdoor & Survivalrun en leden van Bent Sports kunnen gratis deelnemen aan alle outdoor activiteiten van Primates Outdoor & Survivalrun. Zo kan je meedoen aan survival trainingen en bootcamp!

Jeugd basis survivalrun groep

Deze trainingen zijn bedoeld voor de beginnende jeugdleden. Afhankelijk van het niveau kan iemand in overleg in een andere groep geplaatst worden.

Op spelenderwijs in aanraking komen met de survivalrun sport? Dan bent u bij het juiste adres. Bij Primates zorgen wij er voor dat kinderen optimaal geprikkeld worden voor hun motorische vaardigheden. Hierdoor worden ze niet alleen op dit moment beter met sporten, maar hebben ze er op latere leeftijd ook nog steeds profijt van!

Jeugd gevorderd survivalrun groep

Indien het jeugdlid alle technieken onder controle heeft kan hij of zij, met toezegging door de trainer, naar de gevorderdengroep. In de gevorderdengroep staan weer nieuwe uitdagingen te wachten. Tijdens deze trainingen worden de jeugdleden opnieuw geprikkeld door gevorderden technieken en moeilijkere hindernissen/trainingen. Dat weerhoud ons natuurlijk er niet van om plezier voorop te stellen.

Ouder-kind survivalrun groep

Ook kinderen vanaf 6 jaar kunnen survivalrun gaan doen! Onder begeleiding van een ouder kan er één keer per week spelenderwijs getraind worden. De trainingen staan in het teken van samenwerking en elkaar nieuwe dingen leren op een spelende en leuke manier.

Leeftijdsgroep: 6-14 jaar + begeleiding ouder dan 18 jaar.
Meerdere ouders en/of meerdere kinderen is toegestaan.

Bootcamp (15+)

Iedereen die 15 jaar of ouder is kan zich aanmelden voor de bootcamp.

Tijdens de bootcamp wordt er gewerkt aan de motorische basisvaardigheden kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en coördinatie/techniek. De trainingen staan in het teken om de deelnemers sterker, fitter en gezonder te maken. Door middel van oefeningen met eigen lichaamsgewicht en een combinatie van hardlopen, kunnen alle trainingen op eigen niveau afgesteld worden. Ook kan je deze stap goed gebruiken om sterker te worden en door te stromen richting survivalrun en obstaclerunning. Weer of geen weer… de echte bikkels trainen buiten!

Vraag hier jouw gratis dagpas aan!