PACE

PACE is een groepstraining circuit waarbij je in eigen tempo kunt werken aan jouw conditie en kracht. Maar we doen het allemaal samen. Bij, voorbijgaande,  lichamelijke problemen zijn er altijd opties.

PACE staat voor Progressive Aerobic Circuit Exercise.

Onder begeleiding van ervaren, enthousiaste en motiverende instructeurs wordt op vaste trainingsmomenten een circuit van 16 (max 18) stations afgewerkt. Dit circuit wordt, afhankelijk van het doel, drie tot vier keer doorlopen. Op elk station ben je 20, 30, 40, 50 of 60 seconden actief en op aangeven van een fluitje schuif je door naar het volgende station. Een station bestaat uit een plank en een tussenoefening die om en om afgewerkt worden. Na een rondje van 16 (max 18) stations is er even pauze om wat water te drinken. Het laatste stukje bestaat altijd uit buikspieroefeningen, die qua tijd en aantal kunnen verschillen, neem dus altijd een handdoek mee.

Om de drie weken is het circuit anders. Dit kan uit allerlei oefeningen bestaan, die ieder op eigen niveau doet. In elke  les die wordt gemaakt, wordt een  extra spiergroep getriggerd.

Dus wil je jouw conditie of kracht op peil houden? PACE helpt je daarbij. Het biedt een op je eigen niveau afgestemd trainingsprogramma. De lichaamsbeweging die je krijgt, vormt een zeer volledige basis om gezond door het leven te gaan.

Deze les is op de volgende tijden:

Dag Van Tot Opmerkingen Details
Dinsdag 20:00 21:00 Studio 1 Jacqueline
Donderdag 09:30 10:30 Studio 1 Jacqueline
Zondag 09:00 10:00 Studio 1 Jacqueline

Vraag nu jouw gratis dagpas aan!