PACE

PACE is een groepstrainingscircuit waarbij je in eigen stel en tempo kunt werken aan jouw conditie. PACE staat voor Progressive Aerobic Circuit Exercise.

Onder begeleiding van ervaren, enthousiaste en motiverende instructeurs wordt op vaste trainmomenten een circuit van 16 stations afgewerkt. Dit circuit wordt, afhankelijk van het doel, drie, vier of vijf keer doorlopen. Op elk station ben je 20, 30 tot 40 seconden actief en op aangeven van de instructeur schuif je door naar het volgende station. Na een rondje van 16 stations wordt jouw hartslag gemeten en stem je de intensiteit van je oefeningen af op het doel.

Veel toestellen, veel variatie. Acht van de pacetoestellen zijn machines met een hydraulische weerstand. Daarmee train je al je spiergroepen, terwijl de overige acht ‘paceplanken’ je hart- en longfunctie verbeteren. Dit doe je door afwisselende bewegingen met het hele lichaam te maken, die door iedereen gemakkelijk uit te voeren zijn.

Dus wil je jouw conditie op peil houden of verbeteren? PACE helpt je daarbij. Het biedt een op je eigen niveau afgestemd trainingsprogramma. De lichaamsbeweging die je krijgt, vormt een zeer volledige basis om gezond door het leven te gaan.

Deze les is op de volgende tijden:

Dag Van Tot Opmerkingen Details
Dinsdag 20:00 21:00 Studio 1 Jacqueline
Donderdag 09:30 10:30 Studio 1 Jacqueline
Zondag 09:00 10:00 Studio 1 Jacqueline

Vraag nu jouw gratis dagpas aan!