Sport in Zevenaar? Kom naar Bent Sports en kies jouw favoriet

Sport in Zevenaar: iets voor jou? Kom dan naar Bent Sports! We hebben een uniek en divers aanbod sporten, trainingen en mogelijkheden voor zowel inspanning als ontspanning. Volg bijvoorbeeld een intensieve groepsles, stel jouw persoonlijke trainingsschema samen, trek baantjes in het zwembad en sla een balletje op een van de racketbanen. Om je lichaam bij te laten komen kun je gebruik maken van onze infraroodsauna en/of zonnebank.

Sport in Zevenaar

Sport in Zevenaar is een breed begrip bij Bent Sports. We bieden namelijk personal training, groepslessen, reguliere, medische en bedrijfsfitness, racketsporten, zwemmen, eGym en Funxtion. We lichten ze allemaal even kort toe, zodat je een goed beeld krijgt welke – naar verwachting – het beste aansluit bij jouw doelen. eGym en Funxtion zijn de twee nieuwste sporten binnen ons bedrijf. Met eGym krijg je een volledige workout in slechts 30 minuten. Funxtion is een ‘functioneel training totaalconcept’. Deze is speciaal ontwikkeld om van jouw fitnesstraining een geweldige ervaring te maken met behulp van kettlebells, power bags, snelheidsdrills, boksen en meer.

Personal training en groepslessen

Personal training is op maat gemaakt voor jou, je krijgt professionele begeleiding en coaching, je verbetert je conditie, slankt af of word (weer) fit, je kunt trainen wanneer het jou uitkomt en wij zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft. Samen met een van onze gespecialiseerde medewerkers ga je gericht aan de slag om jouw doelen te behalen. Je leert gezondere keuzes te maken en een goede leefstijl te ontwikkelen.

Met meer dan 30 groepslessen hebben we een ruim en divers aanbod voor sport in Zevenaar. Zo hebben we diverse soorten yoga, bootcamp en survival, boksen, judo, danssporten, spinning, racketsporten, pilates en meer. Bekijk deze pagina voor het gehele aanbod groepslessen. Staat iets er niet tussen? Neem contact met ons op en we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Reguliere, medische en bedrijfsfitness

Met fitness behaal je efficiënt jouw doel. Dat kan zijn conditieverbetering, vetverbranding en afslanken of groei en versterking van de spiermassa. Voordat we daarmee beginnen krijg je een algehele bodycheck. De instructeur krijgen zo een goed beeld van jouw fitheid en startpunt.

Heb je een blessure, medische aandoening of andere sportbeperking? Bij Bent Sports kun je trainen met je persoonlijke, medische fitnessprogramma. Onze speciaal opgeleide medisch fitness instructeur begeleid je voor het bepalen van je doelstellingen, het maken van een persoonlijk schema, zelfstandig trainen, evaluatie en motivatie. 

Ook als je vaak druk, druk, druk bent, kun je bij ons komen sporten. Fitte werknemers zijn namelijk minder vaak ziek, zijn vrolijker en werken effectiever. Je werkgever biedt je de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief te kunnen sporten bij Bent Sports. We werken namelijk samen met diverse lokale bedrijven en zijn aangesloten bij landelijke platformen voor bedrijfsfitness.

Zwemmen en racketsporten

Uniek aan onze sportschool is dat we beschikken over toegang tot een ruim zwembad en 5 eigen plexipave binnenbanen en 9 buitenbanen voor racketsporten. Alle leden van Bent Sports kunnen – op vertoon van hun clubpas – gratis gebruik maken van de faciliteiten van Ataro Lentebad. Met je clubpas heb je toegang tot het zwembad en zwem je gratis tijdens de uren recreatief en banen zwemmen. 

Daarnaast hebben we dus onze eigen banen voor racketsporten waar je gebruik van kunt maken. We hebben 5 plexipave binnenbanen en 9 buitenbanen waarvan 4 gravel en 5 kunstgrasbanen. Door de diverse ondergronden kunt u het hele jaar door bij ons komen tennissen of badmintonnen. We hebben voor ieder wat wils: van beginner tot gevorderd. Volg bijvoorbeeld eens onze TennisVision lessen of doe mee aan een van onze competities.

Vraag een gratis dagpas aan

Volg sport in Zevenaar bij Bent Sports. Ervaar onze sportschool zelf met een gratis dagpas. Bij ons ben je verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die je nodig hebt om jouw doelstelling(en) te halen. Vraag een gratis dagpas aan en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.