Sporten in Didam? Kom naar Bent Sports

Sporten in Didam? Kom dan naar Bent Sports. Ben je op zoek naar een sportschool of fitnesscentrum voor fitness of andere sporten? Een plek waar je je thuis je je thuis voelt, waar je persoonlijk aandacht krijgt en waar je aan je doelen werkt en deze behaald? Dan is Bent Sports in Zevenaar dé sportschool voor jou. Start met een gratis dagpas en oefen de sport(en) uit van jouw keuze.

Sporten in Didam

Bent Sports is dé sportschool voor jou. Sporten in Didam doe je bij ons. Of je nu sport wilt combineren met school, studie of werk. Onze sportschool is gevestigd langs de A12. In slechts één minuut na de afslag rijd je het terrein van onze sportschool op. Neem een verfrissende douche na het sporten en ga helemaal zen weer naar huis. Tennis Club Seven Aeren is ook actief op ons terrein. Dus als je een keer geen zin hebt in fitness, dan kun je lekker gaan tennissen. We beschikken ook over een zwembad, dus we hebben voor ieder wat wils.

Personal training

Als je kiest voor sporten in Didam, dan is het slim om te beginnen met een goede start. Personal training helpt je jouw doelen nog sneller te bereiken en te behouden. Word, voel en blijf fit. De trainingen worden in overleg met jou op maat gemaakt voor jou. Je krijgt professionele begeleiding en coaching. Je verbetert zo je conditie, slankt af of word (weer) fit. Trainen kan op moment dat het jou uitkomt. Zo blijf je gemotiveerd en ga je iedere training voor verbetering. Weten wat personal training voor jou kan betekenen of wil je meer informatie? Mail dan naar jelmer@bentsports.nl of bel naar 06 1366 4113. Leer gezonde keuzes te maken en een goede leefstijl te ontwikkelen.

Racketsporten in Didam

Bij Bent Sports beschikken we over een aantal tennisbanen. Dit zijn 5 plexipave binnenbanen en 9 buitenbanen waarvan 4 gravel en 5 kunstgrasbanen. Door de diverse ondergronden kun je het hele jaar door bij ons komen tennissen. Zowel de beginner als gevorderde tennisser kan bij ons sporten in Didam. We bieden TennisVision lessen aan voor de beginners. Zo kunnen ook zij tot optimale prestaties komen. Daarnaast organiseren we ieder jaar diverse competities, zoals de senioren-, dames-, Brant- en wintercompetitie.

Als je liever een andere racketsport beoefent dan tennis, dan kun je terecht op onze squashbanen waar je heerlijk kunt squashen. Daarnaast kun je met een abonnement van Bent Sports fitnessen en genieten van onder andere de sauna en zonnebank.

Gratis zwemmen

Leden van Bent Sports mogen (op vertoon van hun clubpas) gratis gebruik maken van de faciliteiten van Ataro Lentebad in Zevenaar. Met je clubpas heb je toegang tot het zwembad en zwem je gratis tijdens de uren recreatief zwemmen en banen zwemmen. Bij elkaar hebben we dus allerlei faciliteiten om verzekerd te zijn van een uitdagende routine, de beste begeleiding en persoonlijke aandacht. Alles is aanwezig om jou je doelstellingen te laten behalen.

Meer weten over Bent Sports? Of wil je liever vandaag dan morgen al komen sporten in Didam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@bentsports.nl of te bellen naar 0316 331 782, doe de lidmaatschapstest of vraag direct een gratis dagpas aan.