Bent Sports - Sportschool & fitness in de buurt van Didam

In Didam en omgeving zijn verschillende sportscholen te vinden, waar je terecht kunt voor groepslessen, fitness en racketsporten. We raden je aan om een gratis proefles te doen bij verschillende sportscholen in de regio. Je ervaart hoe de sfeer is en ontdekt of je goed wordt begeleid. Verschilt het aanbod? Welke sporten beoefen je graag?

Het is slim om te kiezen voor een sportschool in de buurt. Bent Sports is gevestigd naast de A12 in Zevenaar (dicht bij het ziekenhuis). Vanuit Didam is het minder dan 5 minuten met de auto. Of – nog beter – kom op de fiets. De Tatelaarweg of de Hengelderweg vormt dan een prima warming-up, waardoor je direct aan de slag kunt als je bij Bent Sports arriveert. We merken daarnaast dat veel leden direct na het werk bij Bent Sports langsgaan. Stel, je werkt in Arnhem of Nijmegen, dan ligt Bent Sports op de route naar Didam. Je verlies dan geen tijd.

Bent Sports heeft een gemoedelijke sfeer. We merken dat onze leden persoonlijke begeleiding en aandacht waarderen. Het ledenbestand is erg breed: van jong tot oud, man of vrouw, startende sporters. De begeleiders, maar ook leden, helpen je graag als je ergens tegenaan loopt. Als je op vaste tijden komt trainen, dan merk je vanzelf dat je andere leden leert kennen. Dit zorgt ervoor dat je de volgende keer nog meer zin hebt om te komen. Niet alleen om te sporten, maar om ook weer even bij te praten met die ene gezellige dame of leuke jongen.

Welke sporten vind je leuk? Controleer of een sportschool deze sporten aanbiedt. Zo merken we dat veel Didammers komen squashen of tennissen. We zijn gespecialiseerd in racketsport en hebben vijf Plexiplave binnenbanen, 9 buitenbanen (gravel en kunstgras) en meerdere squashbanen. Heb je nog nooit een racket vastgehouden? We bieden TennisVision lessen aan, waardoor je als beginner al snel aan Bent Sport-competities mee kunt doen.

Houd je niet van apparaten, maar kies je liever voor groepslessen? Bent Sports biedt tientallen groepslessen aan. Van Tang Soo Do tot yoga. Van survival tot pilates. Van bodyattack tot bodypump. Wat eigenlijk niet? Bekijk hier ons volledige aanbod groepslessen.

Beste Didammer, je bent van harte welkom om een keer gratis te sporten. Vraag hier jouw gratis dagpas aan en ervaar het verschil bij Bent Sports.