Personal trainer in Zevenaar gezocht? Bent Sports helpt je doelen bereiken

Ben je op zoek naar een personal trainer in Zevenaar? Dan ben je bij Bent Sports aan het juiste adres. Word fit, voel je fit en blijf fit met de hulp van de ervaren coaches van Bent Sports. Krijg op maat gemaakte training, voedingsschema’s en mentale ondersteuning. Je kunt komen trainen wanneer jij dat wil. Jouw personal trainer zorgt ervoor dat jij gemotiveerd blijft.

Personal trainer in Zevenaar om jouw doelen te behalen

Als fitnessen in je uppie je niet aanspreekt, groepslessen niet comfortabel voelen, je een vooruitstrevend doel hebt, of je niet goed weet waar je moet beginnen, dan is een personal trainer een uitkomst. Wanneer je kiest voor het trainen met een personal trainer in Zevenaar bij ons sportcentrum Bent Sports, kies je voor het bereiken én behouden van jouw sportdoelen. Zo word je fit, voel je je fit en blijf je fit. Je kunt komen trainen wanneer dat voor jou uitkomt, zoals ‘s morgens vroeg, midden op de dag of ‘s avonds laat.

Gemotiveerd blijven

Niet alleen trainen wanneer het jou uitkomt, is een groot voordeel. Jouw personal trainer in Zevenaar bij ons sportcentrum Bent Sports houdt jou ook gemotiveerd. Zo verbeter je je conditie, slank je af of word je (weer) fit. Dit doe je door middel van de hulp van jouw persoonlijke begeleiding en het samen opgestelde voedings- en trainingsschema. Daarin wordt verwerkt welke oefeningen, in welke frequentie en welke voeding het beste bij jouw doel passen. Zo kun je binnen de kortste keren jouw grenzen samen met jouw personal trainer in Zevenaar, gaan verleggen.

Gezonde keuzes en een goede leefstijl ontwikkelen

De begeleiding die je krijgt met jouw personal trainer in Zevenaar bij Bent Sports, is individueel en geheel gericht op jouw wensen en doelen. Je leert gezondere keuzes te maken en een goede leefstijl te ontwikkelen. Dit wordt uiteraard samen in overleg met jou gedaan. We vragen bijvoorbeeld binnen welk tijdsbestek jij jouw doel wil behalen. Wij adviseren daarin wat haalbaar is en met welke regelmaat je dan zou moeten sporten, en dergelijke. Je bent dus verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelen te behalen.

Persoonlijke begeleiding bij blessures

Naast een personal trainer in Zevenaar voor reguliere sportactiviteiten, bieden we bij Bent Sports ook persoonlijke begeleiding aan voor mensen met een medische beperking. We werken namelijk samen met een speciaal opgeleide fysiotherapeut die je bijvoorbeeld kan helpen bij de vermindering van rug- of nekklachten. Het programma bestaat uit actieve oefentherapie waarin kracht, mobiliteit, stabiliteit en zowel het algemeen als lokaal uithoudingsvermogen worden getraind. In het programma speelt gedragsverandering in relatie tot bewegen en functioneren een belangrijke rol. Te alle tijde wordt er gewerkt vanuit jouw individuele doelstelling en stel je in overleg met de fysiotherapeut een behandel-/beweegplan op.

Ben je benieuwd of een personal trainer in Zevenaar bij Bent Sports bij jou past, of zij je kunnen helpen bij jouw doelen, of wil je graag komen kennismaken? Neem dan contact met ons op, of vraag een gratis dagpas aan om eerst een keer rustig kennis te maken met de locatie.