Nieuws

 • Jeugdlessen starten 1 september weer!

  Vanaf 1 september starten onze jeugdlessen weer! Check het rooster via dez...

  Lees meer
 • Beweegprogramma Obesitas & Diabetes

  Informatie-avond op 27 en 29 augustus 20:15 uur

  Lees meer
Meer nieuws

Tennis Duiven

Tennis bij Bent Sports in Zevenaar, nabij Duiven

Ben je op zoek naar een professionele sportschool in de omgeving van Zevenaar en Duiven waar je terechtkunt voor tennis? Dan ben je bij Bent Sports in Zevenaar aan het juiste adres. Bij ons kun je diverse racketsporten beoefenen, maar je kunt ook bij ons ook terecht voor fitness en ontspanning. Onze uitgebreide sportschool biedt dus voor ieder wat wils!

Tennis voor alle leeftijden en niveaus in Zevenaar, in de omgeving van Duiven

Bij Bent Sports in Zevenaar, nabij Duiven, kun je terecht voor diverse racketsporten, waaronder tennis. Bent Sports beschikt over een groot aantal banen:

 • 5 Plexipave binnenbanen (deze zijn opgebouwd uit 11 lagen. Plexicushion Prestige is de ondergrond van de Australian Open);
 • 9 buitenbanen.

Door de verschillende ondergronden is het mogelijk om het gehele seizoen bij ons te tennissen!

Ook voor de beginner heeft Bent Sports mogelijkheden. Zo bieden we via TennisVision lessen aan. Zo zal ook de beginner tot optimale prestaties komen!

Elk jaar organiseert Bent Sports verschillende competities. Zo organiseren wij elk jaar de seniorencompetitie, de dameswintercompetitie, de Brabantwintercompetitie en de Wintercompetitie.

Ook voor mensen die interesse hebben om vaker competities en toernooien te spelen zijn er diverse mogelijkheden.

Wil jij liever een andere racketsport beoefenen? Bij Bent Sports beschikken we ook over een squashbaan waar je heerlijk kunt squashen. Daarnaast kun je met een abonnement van Bent Sports ook fitnessen én je kunt genieten van diverse ontspanningsmogelijkheden, zoals sauna en zonnebank.

Zin gekregen om te gaan tennissen?

Heb jij zin gekregen om te gaan tennissen bij Bent Sports in Zevenaar, nabij Duiven? Vul dan onderstaand formulier in! Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. Wil je een andere sport beoefenen of profiteren van onze ontspanningsmogelijkheden? Bij Bent Sports stellen wij altijd een abonnement op maat voor je samen. Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel naar 0316 – 33 17 82.

Bekijk ook:

Yoga Duiven | Sportschool Duiven | Gezondheidscentrum Didam

 

Nieuws

 • Jeugdlessen starten 1 september weer!

  Vanaf 1 september starten onze jeugdlessen weer! Check het rooster via dez...

  Lees meer
 • Beweegprogramma Obesitas & Diabetes

  Informatie-avond op 27 en 29 augustus 20:15 uur

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Gezondheidcentrum Bent Sports
Hunneveldweg 6B
6903 ZM Zevenaar

0316 – 33 17 82

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.