Nieuws

 • Tuimeljudo; de ideale voorbereiding voor kids van 3 t/m 5 jaar

  Tuimelen is de ideale voorbereiding voor jonge kinderen op judo en elke ander...

  Lees meer
 • Become a Bent Sports Fit Girl!

  Kom naar de info-avond op 29 januari of 1 februari en meld je aan.

  Lees meer
Meer nieuws

Tennis

 

 

Ben je op zoek naar een professionele sportschool in de omgeving van Zevenaar waar je terecht kunt voor tennis? Dan ben je bij Bent Sports in Zevenaar aan het juiste adres. Bij ons kun je diverse racketsporten beoefenen, maar je kunt ook bij ons ook terecht voor fitness, groepslessen en ontspanning. Onze uitgebreide sportschool biedt voor ieder wat wils!

Tennis voor alle leeftijden en niveaus in Zevenaar

Bij Bent Sports in Zevenaar, nabij Duiven, kun je terecht voor diverse racketsporten, waaronder tennis. Bent Sports beschikt over een groot aantal banen:

 • 5 Plexipave binnenbanen (deze zijn opgebouwd uit 11 lagen. Plexicushion Prestige is de ondergrond van de Australian Open);
 • 9 buitenbanen.

Door de verschillende ondergronden is het mogelijk om het hele jaar door, elk seizoen bij ons te tennissen!

Ook voor de beginner heeft Bent Sports mogelijkheden. Zo bieden we via TennisVision lessen aan. Zo zal ook de beginner tot optimale prestaties komen!

Elk jaar organiseert Bent Sports verschillende competities. Zo organiseren wij elk jaar een seniorencompetitie, dameswintercompetitie, de Brantcompetitie en de Wintercompetitie.

Ook voor mensen die interesse hebben om vaker competities en toernooien te spelen zijn er diverse mogelijkheden.

Wil jij liever een andere racketsport beoefenen? Bij Bent Sports beschikken we ook over squashbanen waar je heerlijk kunt squashen. Daarnaast kun je met een abonnement van Bent Sports ook fitnessen én genieten van diverse ontspanningsmogelijkheden, zoals sauna en zonnebank.

Tennisvereniging T.C. Seven Aeren

Op ons park is tennisvereniging T.C. Seven Aeren actief, klik hier voor meer informatie.

Zin gekregen om te gaan tennissen?

Heb jij zin gekregen om te gaan tennissen bij Bent Sports in Zevenaar, nabij Duiven? Vul dan onderstaand formulier in! Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. Wil je een andere sport beoefenen of profiteren van onze ontspanningsmogelijkheden? Bij Bent Sports stellen wij altijd een abonnement op maat voor je samen. Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel naar 0316 – 33 17 82.

 

Sportschool Bent Sports in Zevenaar is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en racketsporten. Bij Bent Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis dagpas

Nieuws

 • Tuimeljudo; de ideale voorbereiding voor kids van 3 t/m 5 jaar

  Tuimelen is de ideale voorbereiding voor jonge kinderen op judo en elke ander...

  Lees meer
 • Become a Bent Sports Fit Girl!

  Kom naar de info-avond op 29 januari of 1 februari en meld je aan.

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Gezondheidcentrum Bent Sports
Hunneveldweg 6B
6903 ZM Zevenaar

0316 – 33 17 82

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.