Groepslessen fitness? Kom sporten bij Bent Sports

Groepslessen fitness volgen? Bekijk het afwisselende aanbod van Bent Sports. We bieden dagelijks een mix aan sporten binnen onze groepslessen. Vraag een gratis dagpas aan en kom het zelf ervaren. Voor zowel de jonge als wat oudere sporter hebben we passende mogelijkheden. Zo ook voor de mensen met een tijdelijke of blijvende blessure. Sporten is immers voor iedereen. We streven er dan ook naar om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn met ons diverse aanbod groepslessen.

Groepslessen fitness volgen

Groepslessen fitness zijn er voor iedereen. Zo hebben we damesfit, fit & vitaal, medisch fitness knie, medisch fitness nek/schouder, medisch fitness rug en diverse andere groepslessen. Met de persoonlijke begeleiding van de instructeurs van Bent Sports behaal jij efficiënt jouw doel. Dat kan zijn conditieverbetering, vetverbranding en afslanken of groei en versterking van de spiermassa. Voordat je begint, krijg je een algehele bodycheck. De instructeur krijgen zo een goed beeld van jouw fitheid en jouw startpunt.

Als lid van onze sportschool volg je niet alleen je groepslessen fitness, maar heb je nog veel meer voordelen. Zo krijg je onder andere gratis trainingsschema’s. Wij staan voor goede begeleiding en willen ervoor zorgen dat je dichter bij je doelen komt. Elke dag staan we voor je klaar om uitgebreid je doelen te bespreken en eventueel je training iets bij te schaven. We kijken of je schema nog past bij je doelen en passen deze zo nodig wat aan. Iedere zes tot acht weken heb je een nieuw schema nodig, dus kom zo vaak terug als nodig. We helpen je graag.

Kom het zelf ervaren

Kom Bent Sports en de groepslessen fitness zelf ervaren. We helpen je graag om die eerste stap te zetten. Daarom bieden we iedereen die graag vrijblijvend wil kennismaken met Bent Sports de gratis dagpas. Vraag de gratis dagpas aan op de website en kom langs bij onze sportschool. We verrassen je graag positief met onze gezellige sfeer en eindeloze mogelijkheden. 

Zonnebank en infraroodsauna

Na inspanning tijdens de groepslessen fitness hoort ontspanning. Ook daarvoor hebben we gezorgd bij Bent Sports. Zo hebben we onze zonnebank en infraroodsauna waar je heerlijk kunt relaxen. De zonnebank geeft je een heerlijk zomers gevoel en je zal je er gegarandeerd fitter en vrolijker door voelen. Zeker met dat Hollandse treurige weer soms. En naast dat het je opknapt, kleur je er ook nog een beetje van bij. De zonnebank is voor al onze leden gratis beschikbaar.

In zowel de heren- als dameskleedruimte beschikken we over een infraroodsauna. Deze is gratis te gebruiken. De infraroodstraling verwarmt direct de huid zonder dat daar warme lucht voor nodig is. De warme lucht in de cabine zorgt voor overdracht van warmte door geleiding. Bij een beperkte en niet benauwende luchttemperatuur (40 tot 60 graden) wordt er veel warmte op het lichaam overgebracht. De bloedcirculatie neemt toe. Dit zorgt voor een betere doorbloeding, versnelde afvoer van afvalstoffen (vooral na een sportieve inspanning) en transpiratie.

Vraag naar de mogelijkheden

Wil jij groepslessen fitness volgen? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Bel naar 0316 – 33 17 82 of mail naar info@bentsports.nl. We helpen je graag bij het behalen van jouw doelen.