Even volledig tot rust komen. Dat gevoel ken je wellicht alleen van wanneer je op vakantie bent, hoog in de bergen of aan het strand, uitkijkend over de golven. Eenmaal thuis, terug in alle drukte van het dagelijks leven, ben je dit wellicht snel weer vergeten. Maar dit hoeft niet.  Houd het gevoel van rust vast, met onze yoga groepslessen. Breng je lichaam en geest weer even helemaal in balans en maak wekelijks je hoofd leeg. Tegelijkertijd houdt je je spieren en gewrichten soepel door effectieve rek- en strekoefeningen. 

Yoga is meer dan alleen een beetje stilzitten. Met yoga leer je beter te ontspannen, op een juiste manier te ademen en je hebt even de tijd om volledig tot jezelf te komen. Je wordt je meer bewust van je eigen lichaam terwijl je tegelijkertijd soepeler wordt. Bij Bent Sports bieden we verschillende soorten yoga en Body & Mind lessen aan, namelijk: Hatha Yoga, Yin Yoga, Vinyasa Yoga, Pilates en Bodybalance.

Bodybalance

Bodybalance is een yoga, tai chi en pilates workout, die voor meer rust en stabiliteit zorgt. Het is een Body & Mind groepsfitness les, waarbij alles draait om het verbeteren van jouw houding, soepelheid, strategische kracht, coördinatie en het evenwicht.

 

 

Hatha Yoga

Yoga helpt je om je lichaam en geest weer in balans te brengen. Door de effectieve rek- en strekoefeningen worden en blijven je spieren en gewrichten soepel. Je leert spierspanning te herkennen, en met behulp van gemakkelijke technieken leer je om “los te laten”. Dankzij eenvoudige meditaties verander je spanning en rust, en kun je volledig ontspannen.

Yin Yoga

Superfijne yoga vorm, gericht op het versterken en versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Zit jij een groot gedeelte van de dag op je bureaustoel? Dan moet je deze zeker proberen. Ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los, het is een laag intensieve les.

Pilates

Pilates is een oefenmethode voor het gehele lichaam. In de methode wordt gewerkt naar het vinden van de ultieme balans tussen body en mind en de samenhang tussen kracht, souplesse en controle. Het resulteert in een krachtig, soepel lichaam en gestroomlijnde spieren (geen bulk, massa), een goede houding en een groot bewustzijn van je lichaam.

 

 

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga is een serie van dynamische houdingen die je achter elkaar beoefent en laat samenwerken met de ademhaling om een bepaald effect te krijgen. Je kunt hierdoor meer diepgang opzoeken in je workout.

NIEUW! Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga is een serie van dynamische houdingen die je achter elkaar beoefent en laat samenwerken met de ademhaling om een bepaald effect te krijgen. Je kunt hierdoor meer diepgang opzoeken in je workout.

Je begint de les rustig waarna je opbouwt naar de meest uitdagende houdingen. Vanuit deze uitdagende houdingen ga je naar wat rustigere houdingen om af te koelen en tot slot sluit je af met Savasana.

Prachtige Body & Mind studio

Onze Yoga lessen worden gegeven in onze Body & Mind studio. Deze zaal ligt aan de achterkant van onze club, verder weg zodat het rustiger is tijdens de les. De zaal is voorzien van de nieuwste luchtzuiveringsinstallatie, in de zomer kan er tevens met grote ramen gelucht worden. De zaal is voorzien van vloerverwarming. De algehele sfeer is rustgevend en ontspannend.

Body & Mind lesrooster

Les Van Tot Opmerkingen
Hatha Yoga 09:00 10:30 Cara
Les Mills Bodybalance 19:45 20:45 Femke
Les Van Tot Opmerkingen
Hatha Yoga 20:00 21:00 Zlatka
Les Van Tot Opmerkingen
Pilates 09:00 10:00 Kitty/Nicay
Vinyasa Yoga 11:00 12:00 Nicay
Les Van Tot Opmerkingen
Yin Yoga 09:00 10:30 Cara
Pilates 18:30 19:30 Nicay
Hatha Yoga 20:00 21:00 Zlatka
Les Van Tot Opmerkingen
Pilates 08:30 09:30 Kitty
Pilates 09:30 10:30 Kitty
Les Van Tot Opmerkingen
Les Mills Bodybalance 10:30 11:30 Carole

Kom Bent Sports ervaren!

Virginia
Lid sinds 25 februari 2022
“Bent Sports biedt vele sportmogelijkheden met deskundige begeleiding. Tevens kun je voor sportgerelateerde zaken terecht. Ook is de fysiotherapiepraktijk de Romei er gevestigd en biedt Sportmassagepraktijk Santé d’Or diverse behandelingen aan. Alles laagdrempelig en op 1 locatie. Werken aan je gezondheid gaat zo vanzelf!”
Ans
Lid sinds 1 augustus 2019
“Ik dacht dat er geen gram afging! Maar dankzij de persoonlijke en goede begeleiding van de instructeurs gaat het nu toch de goede kant op en ben ik al 20 kilo kwijt!”
Mona
Lid sinds 1 september 2018
“Ik zou niet meer zonder sport kunnen! Vanaf het moment dat ik binnenkwam bij Bent was ik blij verrast over de goede sfeer en het vriendelijke personeel en de mensen die daar aan het sporten zijn.”